BE MY VALENTINE

,

Lite pics från idag!!!

,

,

HAPPY ALLA HJÄRTANS DAG ALLA!

.

.

Hoppas ni har en underbar kärleksdag! Här hemma har jag skämt bort mina älsklingar med sedvanliga Valentinepåsar (med tischor och underkläder och trisslotter och så leksaker till Moje och massa godis) och med massa kärleksbombning och så bakade jag en sockersöt rostårta till efterskolan/förisfikat. Själv fick jag världens maffigaste bukett av min älskling (inte blommorna på bilderna:) och lite Aqua Di Parma som doftade huur gott som helst. Ikväll ska vi ha en date bara vi två på restaurang här i stan och det ska bli såå mysigt!

.

Ha nu en magisk fortsättning på dagen och kom ihåg att KÄRLEK verkligen är något f a n t a s t i s k t att fira – hurraaa!

 

PUSS & KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “BE MY VALENTINE

  1. Wow, vilken fin tårta Petra. Jag tittade på bilderna och trodde att du gjort ett härligt blomsterarrangemang av skära rosor. Sen läste jag texten 😀
    Hoppas ni får en mysig dejt på stan, du och maken ❤️
    Kram

  2. Hej, måste bara skicka en spontan kommentar till dig. Det är så härligt och se alla dina fantastiska presenter då & då till dina barn som du knåpar ihop! Alltid lika vackert och ja jag härmar efter dig i en del som en apa. 😂 Att du öser på med massa kärlek och positivitet och att du skämmer bort dem med det! Har själv en mams som har skämt bort oss tre tjejer med fina presenter när vi var mindre. Och får än idag alltid de bästa presenterna. Jag är såå tacksam för det! Fortsätt som du gör Petra. För bästa bloggen, den har du! Trevlig alla ❤️-ans!

  3. Åh vilken underbar tårta!! Kan du inte lägga ut receptet och berätta hur du gjorde? Har du spritsat alla rosorna på toppen? Ha en underbar dag 🥰

  4. Så otroligt fin tårta ✨ Du är så himla kreativ. Har följt dig i många år o du har alltid så fina idéer.

  5. wow – vilken tårta! Som övriga är jag jätteintresserad av ett recept. Hur fin som helst!! Trodde den var buketten först… 🙂

  6. Var hittar du recept på dina otroliga tårtor? Inte för att jag tror att jag skulle kunna göra såna vackra dekorationer. Har varken anlag eller tålamod. Du är jätteduktig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *