ETT TVÅ TRE

BETALT SAMARBETE ELLOS

Svart jacka här, toksnygga svarta byxor här, grön blus här, svart stråväska här, beige skjorta här, gröna byxor här, grön omlottklänning här, mönstrad blus här, jacka med knyt här och matchande byxor här

.

.

Här kommer februaris första Ellosinspiration från moi! Alltid ordentligt uppskattat och denna gång har jag hittat vårens trendplagg i ”army och safaristilen” på Ellos. En stil som jag är sååå svag för. Gillar såna rejäla militärjackor och klassiska lite 80-taliga Cargobyxor är ju bara det snyggaste. Med en blus, skjorta eller bara tisha och ett par pilotglasögon. Tänk Top Gun! Eller lite Indiana Jones för den delen. SNYGGT!

.

Rabattkoden ni ska använde denna gång i kassa är:415414

.

Rabattkoden ger 30% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris, inklusive varumärken* 5% extra rabatt på ALLA produkter med nedsatt pris. Den gäller alltså även på nyheter med nedsatt pris och produkter som finns under kategorien rea. Gäller tom 29/2.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “ETT TVÅ TRE

  1. Tack för inspo. Jag längtar till att uppdatera min garderob nu sen efter graviditet och mammaledighet. Jag börjar inte jobba igen förrän i september, och jag har ca 2 kg kvar till den vikt jag vill vara igen för att känna mig riktigt ”tillbaka”. Främst för min ridning faktiskt, vilken också hjälper mig bli stark i kroppen igen och få tillbaka bålstyrkan igen. 🙂
    Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *