PÅSKRISET 2020

.

Så här ser årets påskris hemma hos oss! Syrenkvistar som jag knipsat ute i trädgården och danska (de bästa) porslinskulor från Lyngby och Royal Copenhagen och Beas hempysslade små kaniner (så små och söta så de knappt syns:) Vasen har jag fått frågor om såg jag och den är från Kähler köpt på en butik som heter Önska här i Småstaden en den finns på många ställen

.

.

.

Idag har det varit urfint väder här i Småstaden så vi har varit ute mycket och hängt på terassen och jag har fått lite färg på kinderna minsann (äkta – inte bara vanlig b u s;) och nu håller jag på och donar i köket med pajpakning och Jansson Frestelsefix till imorgon. Och till min stora lycka är ina stora skatter tillbaka! Det var inte riktigt planen men de brukar fira påsk hos oss och det hade känts så tomt utan dem men nu så – nu är hela flocken samlad<3

.

.

G L A D  P Å S K nu alla ni underbara!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “PÅSKRISET 2020

  1. Hej
    Som alltid har du dukat och pyntat vackert och smakfullt. Så fint att titta på.
    Jag undrar var du köpt din fina hylla, den är så lagom stor. Är skivan av marmor?
    Himla snyggt.
    Varm hälsning från Monica

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *