TORSDAGENS

SAMARBETE MODELIN

.

Busy mamma idag mina vänner! Jobb och fotografering och så tennbröllopspresentjakt för v a d sjutton köper man åt sin älskling som man varit gift med i tio härliga år?? Tio år är ju bra lång tid (hela dubbelt så länge som mitt första äktenskap;) Och det ska ju firas och uppmärksammas men det kan var såå svårt att köpa gulliga kärleksfulla presenter till män tycker jag. Man vill ju inte köpa något fånigt romantiktjusigt (sånt där som man själv älskar, ni vet smycken och handväskor och blommor och sånt:) och man vill inte köpa något som typ ”kläder” och H har liksom inget superintresse som man kan shoppa något till heller. Kan ju shoppa gammal whisky och sånt som män själva ger till varandra. Och köper jag något fint till hemmet så veet jag att H tycker jag köper åt mig själv fast han inte säger något så klart (jag känner genomskådad haha) Men! Jag kom på något helt plötsligt! Som H har sagt att han saknar och som jag inte är något jättefan av själv… Yes vi får väl se om den uppskattas. (Min älskling är bra på mycket men i n t e på att spela teater:)

..

.

.

Ville. härlig vååårfeeling jag fick idag! Så krispigt grönt och varmt och soligt. All natur är ju bara så galet vacker nu . Så jag bestämde mig för att sätta på en riktigt härlig ny våroutfit! Ny sån lite ”pyjamasjackeblus” med härligt neongult mönster fast jag stoppade in den i byxorna (snyggast utanpå till tex tighta jeans) och byxorna är nya beige sommarfavoriter med pressveck och precis lagom loosefit. Båda plaggen är från Second Female och blusen hittar du här och byxorna här. (Världen skönaste klackar är från märket Tamaris)

.

.

Hoppas ni har haft en skön dag ni med! Och att ni alla mår bra så klart<3

.

Nu ska jag svänga ihop en Spagetti Bolognese och sen blir det några avsnitt Robinson! Tycker denna säsong plötsligt är s å bra. Fräscha miljöer och fräscha roliga deltagare (Kom ni ihåg den säsongen när de typ bodde i ett äckligt träsk? Och det regna bara och de fick svampinfektioner och var hemskt magra och olyckliga, fy alltså:)

.

.

KRAM
.

.

.

 

 

7 kommentarer till “TORSDAGENS

  1. Köpte punchmuggar i tenn när vi firade tennbröllop med olika sorters punch till det. Uppskattades av min man. Passade även till årstiden, då vi har bröllopsdag i slutet av feb och då är ju en punch med varm choklad perfekt i snödrivan.

  2. Kärlek är det bästa som finns!
    Grattis till er! (I förskott)

    Blir alltid extra kär i min man när det närmar sig vår bröllopsdag!

    Hoppas du kommer på någon bra present!

    Fira på <3

  3. Köp en spaövernattning på Skansen i Båstad, underbart att fira på och mysigt att ha något att se fram emot i dessa dagar, stort grattis

  4. Hahaha vad jag skrattade åt sista meningen, du är så rolig! 😀

  5. Hej Petra! Du har ju alltid så snygga och inspirerande looks som du visar 🙂 Skulle inte du kunna göra en egen kategori för mode så kan man gå in där när man behöver få lite inspo! Skulle verkligen uppskatta det 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg