DRÖMHÅRET

REKLAM FÖR HAIRTALK

.

Wieee jag är sååå nöjd med nya mitt hår! Detta är verkligen mitt DRÖMHÅR. Långt men ändå lagom långt, tjockt och blankt och drömigt Jennifer Anistonaktigt. Ni vet rakt, fylligt och så där fräscht ljust men ändå inte. Hur gör dom för att få till det där svala blonda men ändå med riktigt d j u p? Min frisör vet!

.

Jag har ju ganska så trist hår i mig själv som ni vet, många hårstrån iofs men jättesmjuka och jättetunna. Går av lätt och blir missformat av allt (sätter jag i en tofs och tar ut den måste jag blöta håret för att få fason på det igen och kan aldrig ”bara borsta igenom det” på morgonen. Det lever sitt egna liv med virvlar på köpet) Färgen är väl typisk tråkig svensk, ni vet cendré, lite för mellan så där. Inget djup. Men jag har inga grå hårstrån alls, alltid något:)

.

.

.

 Hej från frisörstolen på Wau. Här ser ni ju hur trist att hår är i sig själv Bottenfärgen är min egna, håret är mitt egna och så är det blonderat och blivit gult. Mitt hår vill alltid gå åt gult så jag måste nyansera då och då och tvätta kontinuerligt med silverschampoo. Speciellt på sommaren

.

.

.

För mig är det helt fantastiskt att få sånt här hår som jag alltid drömt år. Två paket av bästa extensions från Hairtalk (Tejphåret som absolut inte sliter på håret utan tvärtom gör så att det mår bättre) Räcker för en fin förtjockning. Har haft Hairtalk många gånger och tröttnar aldrig, SÅ Bra

.

.

 

..

Alltså färgen som min Wau-frisör trollade fram nu senaste! Hur snygg? Först la hon i en mörkare bottenfärg för djupet. Sen la hon ljusa slingor som jag t r o r kallades bananer (?) och efter det nyansering. Håret är inte ett dugg stylat med värmeverktyg utan bara lätt sprayat.

.’.

.

.

Och här är hon – söta Vicky med magiska frisörfingrarna. (Boka henne!) Min klänning är förra årets från Wera om någon undrar:)

.

.

.

Hairtalk har massa olika nyanser på hår, hela 65 olika tror jag så det finns något för alla (och här kan du få konsultation gällande ditt egna hår)

.

.

Ha nu en underbara sommardag i solen vänner!

.

.

KRAM

.’

.

.

11 kommentarer till “DRÖMHÅRET

  1. Fint men klänningen är ifrån Lindex😊, har en likadan🥰🥰

  2. Superfint! Hur funkar det när man tvättar håret? Behöver man specialschampo. Behöver man styla håret efter. Massa frågor. Vad kostar det c:a?
    Kanske skulle prova under sommaren

    1. Inget specialschampo krävs, balsam ska man inte ta på själva fästerna.
      Priset är helt beroende på hur många paket man sätter in och vad din frisör tar för jobbet. Hör med din frisör!

    2. Sen måste man ju flytta upp fästena också. Jag brukar flytta upp mina var 5:e vecka och fylla i utväxten. Bara att flytta upp fästena kostar mig 1.500 kr :/ Det kostar en hel del med hairtalk och när du väl vant dig är det nästintill omöjligt att vara utan. Ditt eget hår mår såå bra av det!

      1. Så är det ju. Jag flyttar upp mina var tredje månad så det är också väldigt individuellt. Men precis som du skriver så kan man inte vara utan sen. 😊

  3. Superfint men för egen del gillar jag inte bottenfärg. Varken när man gör mörkare eller ljusare. Det blir så konstigt vid utväxten. Blir sen en rand i annan färg som växer ner och man ska hålla på att bleka. Naturligare med slingor hela vägen från hårbotten.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg