FAVORITGLASS

.

Glassssstime idag och familjens olika favvos står redo där på marmorkökskivan!

.

Nähäpp det blev visst inget inlägg igår!? Var inte riktigt planen detta men det var fullt upp igår och sen trampade jag iväg ner på vinlunch med tjejligan på Kajen och ja ”så blev det som det blev” ni vet… Kanske blev lite för trevligt och liite för mycket gott att dricka vid just den lunchen och jag var väl inte hemma igen förrän efter 19. Och då var det fredagsmyskväll och grillat med extra allt här hemma (och jag tror att jag somnade raklång i tvsoffan redan vid 22:) Men vinluncher med vänner är väl det bästa ändå eller vad säger ni? Då får man liksom det bästa av allt på en fredag – både tokroligt och lite partej  sen skönt hemmamys med barnen och man somnar i tid och är hyfsat pigg dagen efter!

 

.

.

Det där är min BÄSTA glass! Är kanske inget jättefan av just glass (det är ju liksom bara så k a l l t) men den här syrliga Lemoncurdglassen från Sia med krispig maräng är bara så ljuvlig (den ska stå framme en stund innan ser kring så den är riktigt mjuk och mojsig) Min last sommaren 2020. Ni måste prova!

.

.

..

Moje älskar Halfbaked med kakdeg från Ben & Jerry och Bea älskar Love is Ben & Jerry (med söta rosa hjärtan i) Så massa Salted Caramelsås över..

.

.

 

.Maurits och jag lördagsyser i vardagsrummet efter dagens lunchtrip ner till Kajen (yes det blev ett litet mer familjebetonat besök där idag också;) Moje gillar att titta uppflugen där på den breda hyllan och kika hit på gatan. Var ett par vilsna raggarbilar som åkte runt här i stan idag (annars har det ju alltid varit Big/Power Meet just den här helgen varje sommar då Västerås typ dränkts av raggarkultur och 1000-tals vrålåk och skabbåk och brylkräm och burning och Eddie Meduza och träskor men av förklarliga skäl så blev det inget sånt i år. Inte jättejättesynd tycker jag;)

.

.

.

Och jag har ju varit och fått nyfixade naglar! Tjejen gjorde så fina i akryl med ombre. Så fräscht på sommaren

.

.

.

Så har jag varit och fått fotvård (mina fötter behöver det verkligen när jag springer så mycket som jag gör nu) en nagellacket har jag fixat själv. Blev syrligt citrongult från Essie.

.

.

Så det var lite pics från min lördag och dagens glasstips!
.

.

Ha nu en fab fortsättning på dagen raringar!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “FAVORITGLASS

 1. Låter som du haft en härlig fredag och lördag. Vad springer du i för löparskor ? Har ett par favvisar från Nike men börjar bli ordentligt nötta på sulorna så dags att byta. Har du nå tips ?

  1. Hej Rebecka,
   Jag är löpare sedan många år och har alltid trivts i Nike (och Pegasus har varit stående favorit) men sedan hände något med storlekarna. Från att alltid ha haft storlek 38 eller 38.5 har jag fått byta till strl 40, och nu senast fick jag ge bort de löparskorna för de var för små. Jag trodde jag skulle ”springa till dem”, men icke … Därför bytte jag faktiskt märke, och springer nu i ett par Adidas Ultraboost 20 (2.000 kr) och det är HIMMELRIKET! De är så mycket skönare än alla mina tidigare Nikes och Asics. Dottern springer i en modell från Hoka One One som hon är supernöjd med. Även hon en ”gammal” Nike-fantast. Mitt tips är ändå ett par från Adidas 🙂 Lycka till i löparskodjungeln.

 2. Nice blogg! Läste precis inlägget där ni målat allt. Snabb fråga som inte framgick – målade ni även alla fönster, dörrar.
  socklar, foder och lister med
  snickerifärg vit halvblank eller satte ni in färdigmålade? Tänker att man inte vill att dörren ska ha en annan färg jämfört med t.ex fodern runtomkring. Tacksam för svar

 3. Ni måste bara testa GB gammeldags vanilj – skär upp i mindre bitar och ringla/klicka nutella och sedan rör om till en gegga…slår häägendaz och BR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *