SPICY

BETALT SAMARBETE ELLOS

Rutig puffärmsklänning här, klänning med knyt i midjan här, gulmönstrad tunika här, mönstrad gul skjortklänning här, lång skjortklänning här, aprikos blommig klänning här, lång svartmönstard klänning här, axelbar blommig klänning här, knälång mönstrad klänning här.

.

Alltså nu på sommaren vill man ju bara BO i klänningar inte sant!? Såna sköna lätta enkla klänningar som passar precis alla dagar, både när solen gassar och när duggregnet är där:) För klänningar är ju det bästa, allt i ett och man är färdig och klädd på ett nafs. Jag älskar alla modellerna från Ellos ovan, dels för att det är smickrande enkla lagomlånga styles man är bekväm i och för färgerna. Såna där smickrande varma snälla lite kryddiga färger också som gör sig absolut bäst mot lite solbruna ben!

.

Som vanligt när det gäller Ellos så har jag en rabattkod åt er som ger hela 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser!

.

Koden är giltig 1/7-31/7 och är 415448

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “SPICY

    1. Nu tror jag inte att hon skrev exklusivt….utan hon delade med sig en sjysst rabatt. Dessutom, du behöver inte handla på Ellos (eller använda rabatten) om du inte vill….bra va?! Tråkigt med troll som bara ska vara elaka i sina kommentarer. Låt oss som gillar bloggen göra det och så kan du göra ngt annat som gör dig glad istället 🌸😊.

  1. Smaken är som baken, men tycker faktiskt inte någon av dessa klänningar var snygga alls. Och det tror jag inte du heller tycker. 😉 Reklam, reklam.

  2. Hej Petra,

    Tack för en inspirerande blogg! Min fråga är inte relaterad till klänningarna utan jag undrar om du kan skriva om din drömstuga? Om ni byggde ett hus (i Gotland?) hur skulle det se ut? Vilken stil och hur skulle inredningen vara?

    Jag och min familj kommer så småningom bygga en stuga vid Västkusten och inspiration från dig skulle vara mycket uppskattad!

    Tack och ha en skön vecka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *