THE STORY OF FIRE SAGA

.

Men alltså jag måste ju bara tipsa om Netflixfilmen vi sett ikväll! Som jag har skrattat:):) The Story of the fire saga, en superskön komedi om Eurovision som ju kom sååå lägligt då det inte blev någon sådan i år. Tack för den! Med och av Will Farrell och den här filmen är full av honom och andra väl kända skådisar (Persbrandt är Islands lömska riksbankschef tex och Dan Stevens från Downtown Abbey och rysk sliskig schlagerstjärna) och även riktiga schlagerstjärnor (Loreen & John Lundvik från Sverige) och musiken är precis så där härligt schalagercorny  och bra! Ja The Story of Fire saga är bara så där fånigt kul ni vet. Det drivs ordentligt med Island och även med Eurovison så klart på ett riktigt härligt sätt – så se den om ni gillar sånt! (som jag) PPPP+  från mig:)

 

.

.
.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “THE STORY OF FIRE SAGA

  1. Åh gud jag gav den ett försök men Jag K U N D E bara inte se mer efter första ”musikvideo-scenen”. Too cringy för mig. Haha. Men den kanske blir bättre ju mer man ser?

    1. Ja den var ur bra, såg den förra veckan. Kunde kolla på den om och om igen. Älskar Will Ferrell!

  2. Ja så bra! Oförutsägbar på alla sätt och vis, helt underbart. Och alla dessa artister som medverkar, det sätter en extra touch på det hela 🙂

  3. Försökte se den men…nej, för märklig för mig. Har inget tålamod med pinsamma filmer på äldre dar

  4. Vi kikade också på den häromdagen. Men jag har så svårt när det blir så mkt höjden av dumhet. Jag blir tokig på sådana människor IRL och även på film tydligen. Men visst var den lite småkul samtidigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *