NU ÄR ALLT I BOX (HOPPAS JAG)

Liten stackars plutt som suttit lite för mycket med sin Ipad idag! Blir lätt så när både mamman och pappan är superbusy:/ Men vi ska ha såå mycket mysig ledig tid tillsammans nu<3

.

Ja nu bloggisar, idag har det varit minst sagt fullt upp! Mycket som ska fixas när man ska vara borta ett tag (och nej huset är inte tomt och öde, Trulle är ju hemma:) Ex antal turer till apoteket tex (ja juust det, vi behöver Postafen också! Ja juust det, migränmedicin var det! Har du hämtat ut receptet? Nope. Osv:) Men nu är hela huset städat så det skiner, trädgården är i trim, all tvätt är tvättad och all packning är packad. Kylskåp är uttorkat och tömt på det Trulle inte gillar (det mesta och ingen idé att fylla på eftersom han Foodorar 99% av det han äter:) Jag sitter insmord i BUS i morgonrocken och ska nu sippa ett glas rosé och se ännu ett avsnitt av Morden i Helsingör och bara göra ingenting, pjuh.

.

Ha nu en fin torsdagskväll alla!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “NU ÄR ALLT I BOX (HOPPAS JAG)

  1. Åhh, den känslan. Av att vara redo att åka, att ha allt klart och veta att man snart är på väg. Något av det bästa jag vet. Älskar dessutom att bila i Europa även om jag förstår att det inte blir som vanligt. Men bara det att köra genom ett vackert Tyskland eller Frankrike gör så mycket för ens sinne och välmående. Kör uppmärksamt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *