SKEPP O´HOJ

,

Här har ni mig och mina matroser ute på däck när vi lämnade Göteborg! Sååå vacker kväll var det på det spegelblanka havet (fick dock inget pics på det:)

.

.

.

Alltså det är så himla lugnt på båten och extremt lite folk och värdar precis överallt som är så snälla och guidar. Vi hade dock bokat båten största hytt med direkt access till däcket så vi behövde knappt möta en kotte. Var en sväng i Tax-freen och bunkrade godsaker igår kväll och då var jag den enda där. Jätteskönt! (Och ni ser ju, inte fel att mysa i den hytten med bubbel och bubbelbad:)

.

.

.

Bus och mys i boet och jag utanför på däck! Som ni ser har jag tonat håret i en mörkare beige ton. Brukar göra det när vi åker till sydligare breddgrader eftersom jag alltid blir ljusare/gulare i solen:)

.

.

Och nu ser jag att vi är framme i Tyskland utanför  här tjohooo! Det här inlägget var typ klart igår kväll faktiskt men bilderna tog ton en eeeevighet att lasta ner ute på havet på båtens wifi så jag fick ladda om nu när ajfånen har täckning igen. Bland det bästa jag fixat är förresten ett konto med oändlig surf och tillgång till hela familjen. Finito på allt tjat och meeer surf osv!:)

.

Idag blir det biltur genom Tyskland! Så många gånger jag åkt här (vi bilade här jämt-jämt när jag var liten) Vädret är super och jag hoppas på att få smaska en bratwurst med saurkraut på någon uteservering sen. Såå gott ju!:)

.

.

Ha ne finfin freedag nu i solen alla!

.

.

KRAM

.

.

.

5 kommentarer till “SKEPP O´HOJ

  1. Vilka fina bilder! Alltså jag beundrar dig för att ni i familjen alltid håller en snygg klädstil. Du är alltid så snygg och fräsch på alla foton. På alla bilder med dina barn ser du ut att vara så lycklig. Hoppas ni får en fin resa! / Trogen bloggläsare sen 10 år.

  2. Så mysigt ni har det! Ett måste för mig när jag kommer till Tyskland är att äta en nybakad ” salt kringla” bretzen❤️Mums Hoppas ni får en fin bilresa genom Tyskland. Åker ni till syd så kan jag varmt rekommendera att svänga av autobahn vid Rosenheim och åka småvägarna vid sjön Chiemsee ett riktigt paradis😊

  3. Wow vilket mys 😊😎
    Supersnygg blus i inlägget från 14 juli, helt kär i den aprikosa koralliga färgen 😍 Var är den ifrån? Läste igenom alla corona-kommentarer i inlägget men hittade ingen som frågat om blusen så frågar här istället 🙂

  4. Ja, verkligen en fin familj! Och vilken lycka att ha en liten Trulle att pussa på! Trevlig resa!

  5. Gla sommer! Tror skjorten/blus er fra Stenogstrøms? Påsken 2020? Nydelig 👌

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg