1:A DECEMBER

.

Jisseeees, redan första december idag mina vänner! HUR GALET FORT går inte tiden? Nu är det iaf helt godkänt och okej att göra allt som finns som är juligt och här hemma maxas det ju lite extra som hos så många andra just i år. Man vill liksom bara mysa 100%. Och jag fick för mig att göra paketkalender åt Moje! Det har de andra skatterna typ aldrig haft förutom några år i början tror jag (blev ju så himla knas när mina stora barn var hos sin pappa och paketen inte kunde öppnas som det skulle och då fick ju inte Bea någon heller) Men lillprins ska ha så klart ha en iaf – när man sladdis och minst så är man mest bortskämd med allt haha! Inga stor grejer utan tvärtom, väldigt mycket prat om Super Mario nu så det var ju toppen att jag hittade ett kit med 18 figurer, sen en Luigi-mugg och lite bjäfs från Pandurp där jag köpte påsar, snören, etiketter och siffror. Klart! Btw så önskades det ju Playstation 5 hett här hemma i julklapp (ja till gillestugan ni vet) men det verkar ju omöjligt att hitta? Någon som vet var sjutton tomten finner ett sådant???

.

.

.

Blir ingen bättre bild än så här på färdig paketkalender då jag smög in i när det var mörkt och fotade. Behöver ju liksom inte vara mer komplicerad än så och Moje var toknöjd!:) Sen imorse var det kalenderöppning framför tv:n så det stod härliga till (alla har chokladkalender från Lindt och så har Bea Kicks och Lolo Lumene´s varianter) Årets kalender verkar riktigt mysig och så där ”mystiskst och lite drömsk” som en julkalender ska vara.

.

Ikväll har jag förresten varit hos tandhygienisten! Var vääldigt länge sen jag var där (för länge sen) och imorgon är det själva käftis tur att at en titt, brrr. Lite orolig för det och det känns ju sisådär att gå dit i pandemitider och sitta där och gapa  stort men man måste ju… Hoppas allt ser ok ut i alla fall (Har faktiskt haft turen att fått väldigt bra tänder och inga hål hittills men nu får vi se. Håller tummarna:)

.

.

Nu ska vi äta nybakta peppisar, sippa glögg och se på otroligt bäriga och spännande The Undoing här!

.

Ha en fin kväll så ses vi imorgon igen!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “1:A DECEMBER

  1. Vi förhandsbokade ps5 i augusti och fick veta att vi får det tidigast i april 2021, så avbokade och köpte nya Xbox istället, leveransdatum 22 december så lever lite farligt i år🙈 Finns dock gott om ps5 på blocket och tradera, om man vill betala dubbla priset …

  2. Tittar också på The Undoing.
    Sett 4 avsnitt nu och maken sitter och misstänker precis varenda en. Bara för att han ska kunna säga: ”Jag SA ju att det var han/hon”!! Galet bra och spännande serie.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *