LAGOM FESTLIGT!

BETALD ANNONS/REKLAM ELLOS

.

Vit långärmad blus här, svart lång klänning här, guldig klänning med fransar här, paljettklänning här, svart blus här, mönstrad blus här, vit kortärmad blus här. svart klänning med puffärmar här och skinnbyxor här

.

Hohohooo – nu har vi ju december här äntligen! Den m y s i g a s t e månaden på hela året och den mest stjärnkantade, mest tomtebloss-sprakande och klart festligaste. Nu blir ju årets festmånad no 1 inte riktigt vad den brukar vara i år men  vi vill ju vara festliga och snygga ändå eller hur.  Även om vi kanske inte ses så många åt gången<3

Ovan ser ni sånt som jag skulle älska att ha på mig på helgerna framöver! Snyggt, skönt, bekvämt och så där lite lagom glittrigt. Söta blusar med stora kragar, fräscha nya skinnbyxor, lite lösare svarta och sprakande klänningar i trikå – på med lite klackar och ett lyxigt rött läppstift så är du helt enkelt J U L!

Med min rabattkod så får du 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 31/12.

Koden är:

425426

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “LAGOM FESTLIGT!

  1. Tack för svaret även om jag inte tycker att dom ser likadana ut. Dom till den vita blusen verkar kortare och lite mer utställda.

  2. Har köpt dom på bilden som är lite vidare i benen dom är jättesnygga och sitter bra men dom är för långa jag vill ha dom kortare och dom är klistrade i upplägget och frågan är om man måste göra det eller om man bara kan klippa av . Är det någon som har tips vad man kan göra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *