KÖPT GRANNA GRANAR & ELDKORG ÖNSKAS HETT!

.

Idag tog vi med oss Moje och åkte och köpte granar! Stooora granar ville vi ha till både ute och inne.  Önskemålet var ståtlig Kungsgran typ 270 cm hög inne och vanlig Rödgran strl den största för att ha ute. Klarar inte av Rödgran inne tyvärr, annars är ju doften på de granarna bara det bästa julstämningshöjarna. Sen försökte vi få tag på denna perfekta eldkorgen/eldstaden som de sålt på Plantagen och som nu är tvärslut överallt på alla butiker! Nej vi fick inte köpa den på bilden (annars hade vi gjort det) Eldkorgar är tydligen the it-shit denna jul då alla kloka människor väljer att fira jul ute med sina äldre och då är det ju TOKMYSIGT med just eldkorg. Nu vill jag också ha en men inte en endaste verkar att få tag på?? (Har du en stor eldkorg/eldstad att sälja så maila houseofphilia@hotmail.com asap snäälla<3)

 

 

.

Yes vi hittade den ståtligaste & grannaste granen till slut som blir perrfekt i år! Moje var också mycket nöjd kvalité och med storleken. Nu ska jag kila ut till H och hjälpa honom ute på gården att hänga ett virrvarr av belysning i gårdsgranen. Sen blir det sillinläggning för jag och två vänner ska byta sillar med varandra imorgon! Dricka glögg och byta sill (ute), ett perfekt sätt att få hänga lite tillsammans och skapa julmys den annorlunda julen 2020 (och kom ihåg raringar om allt känns bara så trist och tråkigt med julen i år att vi är alla i samma sits. Vi har alla det likadant  och runt hela jordklotet gör vi detta ändå som en gemensam sak – alla människor får bara vara med de allra närmaste, eller kanske helt ensamma, i jul<3)

.

.

Ha en riktigt fin fjärde advent nu fina ni!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

21 kommentarer till “KÖPT GRANNA GRANAR & ELDKORG ÖNSKAS HETT!

 1. Varifrån är den fina koftan? Underbar:) Och en fantastisk gran! Väntar med spänning på att få se den klädd!

 2. Åh, vill också ha en sådan, men slut överallt. Får låna grannens. Mamma och pappa som jag inte träffat sen i januari, kommer och fikar på julafton, så det blir en fin överraskning till dem 😊Men jag fick låna grannens istället 🥰.
  De finns kvar men inte den modell jag faller för.

 3. Att inte resa runt i Europa på sommar och höstlovssemester var också en gemensam åtgärd som alla borde ha gjort men gott att se att poletten även trillat ner även hos dig.

  1. Tycker precis som du. Fast jag är inte säker på att polletten trillat ner hos henne ännu!!! Sedan är det kul att läsa de kommentarer som försvarar hennes agerande.

 4. Apropå Botox😆
  Får man fråga vad tycker du funkar bäst om man vill dölja lite nasobialveck eller linjer runt munnen. Är det filler eller annan behandling? Funderar på att göra någon sorts behandling men vet inte vilken som är bäst?? Och undrar också vart den snygga koftan är köpt?

 5. Nej, jumpern är från Lindex men inte långkoftan/kappan. Den är jättefin. Vill också veta varifrån den kommer?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *