TILL JULEN 2020 & EN VIKTIG REMINDER

.

Lite nytt och julfint på matsalsbordet! Älskar färgerna på de där amaryllisarna, ni. vet de lätt aprikosrangearosa. Min nya lasta är amaryllis i den färgen tror jag! Gillar mycket med en touch av nude och hint av pink så det fick bli lite nya fina kulor i glas på Mästerblomman också. Sen nya fina ängelljusstakar i storleken större från Skultuna, hängen från Karen Blixen och så hitta allra bästa jultips i år – de där galet fina rejäla mattvita porslinskottarna! Köpte alla som fanns på Plantagen när vi handlade gran igår haha. Vilket fint fynd! Vill inte ha plast alls i granen utan bara sånt rejält och klassiskt fint. Egentligen helst riktiga ljus också men nä, så långt går jag inte med fyraåring i casat:)

.

.

.

Apropå ljus så hände det en sak igår som fick mig att bli extremt på tårna! Nere i nya rummet i källaren hade jag lagt en tändsticksask i skåpet och den hittade Moje när han var där nere helt själv och tittade på tv och lyckades tända en tändsticka och tända två ljus och blåsa ut stickan – men TÄNK om han hade tappat tändstickan om han hade bränt sig eller blivit rädd!?! Tappat den i soffan eller på någon tidning eller gardin osv. Fy alltså man ryser när man tänker på det. Nu har jag gömt även alla tändstickor (inte bara tändare) för den där lilla killen. Alltså vissa barn är ju mer påhittiga än andra så tänk på det man kära mammor där ute! Se förövrigt upp med all eld och alla ljus och ha bra brandvarnare hemma. (Vi har varnare på varje våningsplan som är kopplade till vårat larmbolag)

.

.

Yes var uppmärksamma och rädda om er på alla sätt! Nu ska jag boka upp transport för mattor för imorgon är de visst på g!!!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “TILL JULEN 2020 & EN VIKTIG REMINDER

 1. Skönt att det gick bra med Mojes försök att sprida ljus i mörkret. Kolla batterierna i brandvarnare . Fina julprydnader du visar väl granen sen. God Jul och må så gott

 2. Hej 🙋🏻‍♀️ skönt det gick bra🙏 vad darr man blir efter en sån händelse!!
  Jag tyckte du hade en supersnygg pälskofta i förra inläggget🥰 var kommer den ifrån?
  Tack för i år med dina fina underbara blogg🙏 Så bra blandning av allt både resor, hem, mode och intressanta behandlingar!! Ha en riktigt God Jul önskar en värmländska🎄🎁♥️

 3. Åhh, skönt att allt gick bra. Tack för allt du delar med dig, en härlig blandning 😍 God jul till er alla 🎄🧑‍🎄

 4. Åh vilken tur att det gick bra! Ja påhittiga är de allt, min kusin lekte med tändstickor när han var liten och elden spred sig i rummet så pass mycket att den nådde lillebrorsan hans som låg och sov i spjälsängen. Han hamnade på sjukhus och fick brännskador på ryggen. Idag mår han tack och lov bra och har inga men alls från händelsen.

 5. Finns otaligt brutala saker en fyraåring kan göra utan uppsikt…Bra att få sig en påminnelse där och då.
  Våra grannars femåring lämnade huset – och hittades på botten av poolen.

 6. När min dotter var 4 år låste hon in sig på toaletten och tände tändstickor. Jag blev livrädd och och pratade allvar med henne. Om att hela huset kunde brinna ner och alla leksaker. Och tänk om det tog sig i grannens hus. En del barn är lite mer försekomna och det gäller att måla upp ett ordentligt senario. Hon gick omvägar runt tändstickor i flera år och varnade alltid alla andra vad som kunde hända! Lite dåligt samvete hade även jag för jag tror jag skrämde henne lite väl….😳

 7. När min dotter var 4 år låste hon in sig på toaletten och tände tändstickor. Jag blev livrädd och pratade allvar med henne. Om att hela huset kunde brinna ner och alla leksaker. Och tänk om det tog sig i grannens hus. En del barn är lite mer försekomna och det gäller att måla upp ett ordentligt senario. Hon gick omvägar runt tändstickor i flera år och varnade alltid alla andra vad som kunde hända! Lite dåligt samvete hade även jag för jag tror jag skrämde henne lite väl….😳

 8. Hej,
  Så läskigt med barn och eld, tur att det inte hände något!
  Fint julpynt, det ska bli spännande att se din gran i år. Och så vill jag passa på och tacka för i år, för alla fina bilder och inspiration.
  Jag undrar också var pälskoftan i förra inlägget kommer ifrån.
  God Jul!
  Kram

 9. Gillar också den färgen på amaryllis men de verkar inte finnas i ”bonnhålan” jag bor i… Ja usch, vad barn kan hitta på. Man kan bli skakis för mindre! Mkt snygg kombo av dekorationer! Men så är d ju alltid när du väljer!

 10. Hej,

  Fortfarande ingen färgkod från Beas rum? Vill så gärna ha den och hittar ingen lika perfekt i butik =)

 11. God Jul och tack för en fin blogg! Ser ut att bli jättefint hos er! Hoppas ni får en fin julhelg och hinner varva ner också mellan varven 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *