HELLOOOOOOO

BETALD REKLAM/ANNONSLÄNK LINDEX

.

Jo jag finns här! Även om det är lite dålig uppdatering här på jullovet. Tänka jag skulle ha en liten social-media-detox jag med men vet ni, jag klarar ju inte riktigt av det haha! Ni har varit med mig så gott som varje dag i så många år så ni är liksom en del av mitt liv, förstår ni? När jag inte tittar in som vanligt så känns det hela tiden som om jag glömt något? Ni vet den där känslan som man kan ha tex när man ser bort – låste jag dörren, drog jag ur strykjärnet, stängde jag fönstret. Yes jag är nog influencerskadad for life! Men jag hoppas att det duger med ett litet hallå med dagens och lite suddiga bilder också så här på kvällen dagen före Nyårsafton….

.

.

.

Jag har ju inte brist på saker att skriva om iaf för här hemma händer det ju en del och på måndag kommer en drömgrej jag ropat hem på auktion… Eller jag vet inte om den är superdrömmig eftersom det var en nätauktion och jag inte sett prylen på riktigt… Jaja, jag har iaf fått en underbar maffig ny Kolonn i tenn i julklapp av mitt hjärta (Från Svenskt Tenn) Och en ny tavla där på golvett i form avs signerat numrerat tryck av Luciana Ame från Nordiska Galleriet (Ska dock ramas in på riktigt, nu är den i en billig ram för att kolla om den egentligen ska vara  vit eller kanske valnöt eller silver eller svart ram…

.

Stickade ttröjan jag har på mig bor jag typ i för att jag tycker den för så himla fin med sina fransar! Har fått lite frågor om den (skymtade när jag köpte gran) och det är alltså denna

.

Och imorgon är det. alltså (äntligen)  nyårsaftoooon! ALLA är nog överens om att 2020 var ett riktigt riktigt shitty år men vet ni vad, vi skriver inte heller att år 2021 kommer bli det bästa bästa mest fantastiska magiska året någonsin heller nu tycker jag för det var ju preciiis så mångamånga som ogillade 2019 skrev förra nyårsaftonen och var hände…Nä ni vet ta i trä och inte ta ut något i förskott osv osv osv (Jepp jag är rätt skrockfull så vi hoppas på det allra bästa för det flesta helt enkelt år 2021<3)

.

Vi har ställt in vanligt nyårsfirande imorgon och kör en liten utevariant hemma hos vänner på dan istället! Med grillning och bubbel så kör vi supersoft här hemma sen på kvällen med alla barnen i jamasar och med glass och film. Blir fint det också. (Och nu är det s å nära med vaccinet och snaaart är allt som vanligt igen!) Vad ska ni göra imorgon girls???

.

.

Ha nu en. mysig kväll så ses vi snaaart!

.

.

KRAM

.

.

.

19 kommentarer till “HELLOOOOOOO

 1. Måste vara skönt att pausa ibland, men som ego måste jag säga att jag saknar dig då🌟

 2. Förstår att det kan vara skönt att pausa ibland men saknar också dig då 🙂 Tack för en superhärlig blogg och all inspiration du ger. Just nu håller vi på med en stor renovering här hemma och jag har idag skaffat lite färgprover, bla din hop greige som jag hoppas blir super i vårt TV-rum:)

 3. Låter som en mysig nyårsafton.
  Jag och mannen är uppe i vår fjällstuga så här blir det frisk luft på dagen och på kvällen tre rätters a’la fjällen med fondue😊Önskar Dig Ett Gott Nytt År🍾🥂

 4. Du fortjener en pause i julen, men savner deg. Godt nytt år til deg og din herlige familie 🎉🥳🥰

 5. Så fint!!! Kul med auktion och mycket blir så mkt finare med åren! Köpte en så fin Ägget i skinn som var perfekt för ett tag sen! Vet flera som fyndat just ägget och deras har också varit jättefina! Hoppas du blir nöjd med ditt fynd!

 6. Jag firar hemmavid med familjen, min man och våra två barn. God trerätters meny och en liten skattjakt med nyårspresent till barnen. Det blir bra det. Gott nytt år till dig!

 7. Vi var många som undrade vart koftan var ifrån i gran inlägget som du hade över denna tröjan…snälla svara.

 8. Undrar också detta, inget svar på varifrån koftan är. Jumpern är från Lindex men fina långkoftan? Många undrar….

 9. Sorry, but it’s really hard – impossible, actually – to believe you would use these awful cheap polyester-knits, when you spend tens of thousand euros in furniture etc.,
  Your deal with Lindex is really funny and at the same time pitiful; can’t you get deals with more upscale firms with quality goods? Apparently not.😉

 10. Gott nytt år på dig!
  Jag har inga planer alls. Det ar kommit snö i natt så jag ska min vana trogen försöka skotta hela gården innan traktorn kommer. Det brukar ta 2 timmar och är perfekt i dessa tider då gymmet är stängt.

 11. Här ska firas! Började med frukost på sängen. Snittar och champagne i bubbelpool och bastu med vänner som varit i karantän precis som vi. Sen skålar vi med grannar nere på stranden med nyårsbrasa och facklor. Middag med hummer och oxfile. Inga smällare men stora förhoppningar på det nya året. Gott nytt år!!!!

 12. Gott nytt år till dig Petra och alla andra som läser din blogg!
  Själv firar jag nyår på jobbet i ansiktsmask och skyddskläder.
  Ta hand om er!
  Kram

 13. O samma för oss Petra! Du är en del av ”vårt” liv även om vi inte känner varandra. Men skönt att du finns där o alltid trevligt läsa dina inlägg. Önskar dig o de dina ett fint avslut på 2020 o ett gott o hälsosamt 2021!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg