TÄNK DET MINNS MAN

.

Just nu vid exakt denna tid men för sjutton år sedan hade jag så o n t. Ont och värkar hade jag haft hela långa dagen men på förlossningen skickade de hem mig där på morgonen den 15:e mars 2004 pga för lite öppen så jag kämpade på där hemma i. huset på Blåsbo.. Sen fick vi åka in på kvällen igen men allt gick ju bara låångsamt när Lolo skulle födas. Rejäla värkar fanns men det ville sig inte riktigt så jag fick morfin för att kunna sova – då började jag kaskadkräkas istället och kräktes upp precis allt vatten jag fick i mig ända tills lunchtid dan därpå då hon äntligen var ute. Japp ett par dygn tog det hela men sen så fick jag ju min finaste belöning någonsin – en alldeles egen toksöt liten trolldotter med brunt hår på huvud, öron och rygg och alldeles kolsvarta pepparkornsögon<3 Tänk att man minns just sina förlossningar så väl? Alltså precis allt – väder, ljud, dofter, känslor och ja smärta. Nej den glömmer man inte (det var det första jag sa efter Lolo kom ut  ”Jag ska aldrig föda barn igen för jag ska aaldrig glömma att det gjorde s å himla ont! Aldrig att jag glömmer det!” Fast det gjorde jag ju, födde barn igen alltså:)

.

Sjuttonåskalas imorgon alltså! Blev alldeles sentimental när jag var nere på stan och fixade lite till födelsedagen…Detta med barn är ju så konstigt, först tar det sån himla tid på sig att bi klara och komma ut och sen är det de där småbarnsåren med ständig passning och sömnbrist som känns som en evighet. Lågstadiet är ju också länge med tusen Luciatåg, fruktlådor, utflykter, ombyten, musikaler och uppvisningar och avslutningar… Så börjar de mellanstadiet – BAM så rusar tiden och så är de plötsligt strax vuxna! Vad hände?? Tur att man har så många barn haha, så att man fortsätta med det där gosiga gulliga liite längre. Det bästa som finns. Dock är just Lolo fortfarande det kramigaste som finns och som gärna kommer och kryper upp i mitt knä för att gosa och bli kliad<3

.

..

.

Så här är jag nere i källaren och lyssnar på Pink Martini och fixar och slår in paket! Hittade nog exakt det skatten önskar sig och hoppas hon blir glad…

.

.

Men nu ska jag åka till Ica och köpa allt inför födelsedagsfrullen imorgon! Ingen tårta önskades tydligen utan en hel lista på andra godsaker:)

.

.

Ha nu en finfin kväll så ses vi imorgon igen!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “TÄNK DET MINNS MAN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *