ID-KAPNING & ID-SKYDD

REKLAM FÖR UC

.-

Tänk om någon helt plötsligt kapar ditt id! Så otroligt obehagligt. Jag har ännu ej blivit utsatt men jag har blivit ”skimmad” i New York och det var riktigt läskig (Skimmad betyder att någon stjäl dina kontokorts-siffror) Helt plötslig har någon snott ditt id och och gjort tex en obehörig adressändring och dina avier, paket och post kommer inte längre till DIN brevlåda utan till någons annans, en total främlings…

En ID-kapning kan ju, förutom at vara både obehaglig och tidskrävande, även skapa stora ekonomiska problem. Idag är det väldigt enkelt för bedragare att komma över dina uppgifter!

Men med UC ID-Skydd finns UC med dig hela vägen. Du får hjälp med bevakning av dina uppgifter, försäkringar och assistanshjälp dygnet runt  Om någon använder ditt namn eller ditt personnummer för att tex ingå avtal, teckna abonnemang eller ta lån…

.

.

Just nu kan du skaffa UC ID-Skydd till kampanjpris:

UC ID-Skydd – 69kr/mån (ord 89kr/mån)

ID-Skydd för dig

UC ID-Skydd Duo – 109kr/mån (ord 139kr/mån)

ID-Skydd för dig och någon du tycker om

UC ID-Skydd Familj – 159 kr/mån (ord 199kr/mån)

.

ID-Skydd är för dig och upp till 4 familjemedlemmar. Varför inte ge föräldrar, syskon eller mor-/farföräldrar ett skydd?

..

 

 

Jag har UC ID-skydd för att det känns tryggt!

.

Kika in här för at läsa mer om ID-kapning och ID-skydd.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “ID-KAPNING & ID-SKYDD

  1. Hej! Väldigt mycket reklam som blinkar just nu på din blogg! Lite mer än på andras bloggar så jag är inte van. Det kommer en bild hela tiden längs ner och även mitt i synfältet som stör och och man måste kryssa på längst ner bland annat. Det känns inte så välkomnande med all reklam. Jag tycker det var bättre förr.
    Konstruktiv kritik från en trogen följare.

Comments are closed.