VILKEN HELG VA!?

.

Mojster och jag mumsar glassar i ett tokvarmt Kungsträdgården i lördags!

 

Soo sorry för dålig uppdatering från mitt liv här de sistonde! Har varit full fart kan jag lova och massa mysigt och skoj och gott och härligt och känslosamt!

.

I torsdags kom ju mamsen och papsen ääntligen hem efter ett HELT ÅR isolerade på Gotland! Ni kan ju gissa om alla barnbarnen blev glada och tåriga och ÄNTLIGEN fick alla kramas hårt och länge. Helt sjukt när man tänker efter, hur året har varit och hur det påverkat alla på det ena eller andra sättet? Liksom hur bräckligt allt ändå är i världen och vad förfärligt som bara helt plöstligt kan drabba befolkningen på ett helt jäkla jordklot!! Vågar man hoppas nu också att det värsta verkligen är över? Känner mig fortfarande skeptisk men det tar nog lite tid innan man slappnar av med eller vad tycker ni?

.

.

.

I fredags var vi hur som helst hos vänner på mysig middag 0ch sen på lördagen åkte vi upp och hälsade på min storebror och hans familj och kusinerna i Stockholm! Bea skulle sova över hos tjejkusinerna så vi lämnade henne där och åkte in i city och åt GALET god mat på Ricordi. Surf and turf eller Vitello Tonnato tok jag. Mumsfillibabba. Men jag höll bokstavligen på att smälta av stolen av värmen…

.

..

.

Sen när vi kom hem så cyklade vi ner till Kyrkbacken och svärmor och svärfars fantastiska nya gröna hus! En riktig idyll mitt i stan bland kullsternsgator och 1700-talshus och där satt vi på innergården på baksidan och åt gott i kvällssolen. Så glada är vi att de flyttat in till stan och att det tar 5 min att cykla dit!<3

.

.

.

Och igår var det ju Sveriges Nationaldag och vi var mest hemma och hade mina föräldrar och svärisar över (och även bror en kortis) och vi bjöd på riktig svensk sommarbuffé, skrålade sommarvsior och mumsade flaggtårta i solen!

.

.

(Och om någon undrar över mina dagens så är det rutiga setet från Kappahl. S å fint så försök knip detta! Den vita klänning är från Ellos)

.

.

Det var lite pics från helgen det! Ha nu en finfin måndag alla själv ska jag nu febrilt leta trallvirke till altanen som inte är tryckimpregnerat (tydligen bristvara i hela Sverige!) fortsätta leta stensättare  till uteplatsen(bristvara!) och efterlysa ett stycke soffa OCH ett stycke sofföverdrag (verkar också vara någon form av bristvara!!!)  Det går inte så jättebra nu om man ska göra om hemma (tips till alla)

.

.

KRAM
.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “VILKEN HELG VA!?

 1. Slappna av tycker jag vi väntar med tills hösten, Då har förhoppningsvis fler i alla åldersgrupper blivit vaccinerade. Trots vaccin skall man fortsätta att hålla distans och absolut inte slappna av. Vår och sommar är ju härligt då vi kan ses lite mer utomhus.

 2. Tacksam för svar om vilken strl du har i kjolen och blusen?, jag är ungefär som du i strl!

 3. What a wonderful weather in Sweden you have. In Germany it`s raining cats and dogs. And you are looking so good in these dresses. I like it.

 4. Slappna av utan att vara vaccinerade!?! Näää…
  Och hur kan ni träffa så många släktingar? Alla kan väl inte vara vaccinerade?

 5. Så fint set! Men jag skulle nog inte passa i det 😀 men kanske ska prova ändå? Brukar prova sånt som jag inte tror är jag emellanåt och de blir ofta favoritplagg.
  Härligt att se att du mår så gott igen!
  Men, ta det försiktigt om inte alla är vaccinerade. Även vaccinerade ska fortsätta som tidigare.
  Var inne i stan idag (Stockholm) det kändes som att Corona aldrig existerat?
  Lite obehagligt =/

 6. Åh vad härligt för er att träffa dem igen & vilken panghelg!

  Verkligen snygga outfits! (Som alltid hos dig 💖)
  Gillar extra mkt när Du tipsar om outfits ”fr de vanliga kedjorna”, finns så mkt fint som inte behöver kosta hur mkt som helst!
  Verkligen snyggt!

  Ha en fin vecka!

 7. Så underbart att äntligen få kramas!! Svärmor kastade sig nästan över ungarna när hon fått sin andra spruta, herreguuud som hon längtat! Ja barnen med såklart. Vi har setts hela tiden men försökt hålla oss på avstånd så gott det går men nu är det lite mer som vanligt igen, himla skönt.

  Härliga bilder från er fina helg! Vi firade nationaldagen på klipporna på Källö-Knippla med vänner, så sjukt tacksam för vädret, äntligen riktig värme!

 8. Härliga somriga foton! Läget här: inställd champagnefrukost o studentfest här hemma pga huvudpersonen har testats ”positiv”, samt har två kollegor som är ”positiva”. Nej, inte dags att slappna av. Detta blev inte alls som vi tänkt 😏

 9. Så galet mkt reklam överallt på din sida nu så svårt att läsa. Hoppar upp överallt….

Comments are closed.