SLUTAT ETTAN

 

.

Idag slutar hon då första året på Samhälle min Lolo! Inet superkul väder att exama i men tjejerna i klassen hade frukostpicknick på Djäkneberget ändå. TÄNK ATT HON ÄR SÅ STOR lilla älskade bästa  ”cocosbollen”<3

.

.

.

Både stor och liten när man är 17 år! En annan fick ju en egen lägenhet i stan när man var 17….nej herregud det rekommenderar jag inte. Fast visst var det nog vanligare förut, att man flyttade hemifrån tidigt? Vet ju v verkligen inte någon i Lolo´s ålder som har eget boende:)

.

.

Idag firas det alltså liite sommarlov för en i wolfpacket! (Bea slutar på torsdag, Moje nästa vecka och ja Trulle han jobbar ju för fullt hela långa sommaren) Planerar lite sommarsemester här ikväll och yes vi åker ju ner till vårt land i Frankrike i sommar igen! Hela juli blir vi där i år och ooooh my vad jag ska njuta av allt franskt (maten! miljön! stranden! vinet!) och ja bara det där lugna härliga lantlivet på gården på kullen bland äpple-lundarna. Längtar maaassor….

.

.

Nu ska jag kila ut och kolla på altanbygget som alltså dragit igång! Hittade lärktrall igår så det räckte åt oss, det absolut sista partiet puh, och glad är jag över det så att det går att Siio:xbehandla det med och få så där silvrigt ljust och lent i sommar.

.

.

Hoppas ni också haft en fin tisdag snyggingar!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “SLUTAT ETTAN

 1. Konstigt är det när barnen plötsligt är stora… hur kan det gå så snabbt undrar man ju ❤️
  Hon är så otroligt fin din cocosboll😍😍 underbart att ha en härlig sommar att se fram emot och det är så härligt med dina bilder från franska landsbygden. Har på min bucketlist att vi ska dit så småningom. En härlig skolavslutningsvecka önskar jag dig. Kram Katarina

 2. Låter som en härlig sommar ni har framför er. Håller tummarna för att det går i lås och att ni får vara friska. Här uppe i norr är det så få gymnasieskolor/elever så här är det tvunget att ha lägenhet i någon av de större orterna, 12-15 mil bort. Här uppe flyttar man fortfarande hemifrån fort. På gott och ont.

 3. Härligt med en cocosboll, själv har jag en makaron som blev 20(!) i fredags. Har som tur är även en kluttkorv som fyller 12 i sommar. Fast det namnet har jag aldrig delgett honom 😂
  Den lilla ska nästa vecka på sin första lägervecka i Säfsen 🥴 och den stora flyttar med största sannolikhet 35 mil bort i höst, förutsatt att betygen räcker till för skolan.
  Önskar er en härlig sommar 🌞❤️

 4. Så spännande att få följa med och se ert altanprojekt! Det är alltid lika inspirerande med dina projekt och de är inte så små heller!
  Måste passa på och fråga; var kommer din ljuvliga klänning ifrån som du hade på dig på insta idag (när du hämtade posten). Sååå fin, snälla svara!

 5. Ååååå… Mina Prutt och fjärt har unnit bli 25 och 23, helt galet när jag tänker efter. JAg flyttade tidigt och fick barn tidigt, var 22 när jag fick första. Helt galet nu när man tänker på det, men då kändes det rätt. Renoverade en gammal sekelskiftesvilla och hade höns, hahaha… Jag skulle inte vilja att mina bäbisar gjort samma resa som jag gjorde… Jösses det var vilda år innan jag stagnade av liksom. Skulle aldrig tänka mig att Prutt och Fjärt skulle klarat av det jag gjorde, dom är mer curlade och nej dom har fått bo hemma och för tillfället så bor den minsta hemma igen innan hon flyttar till en ny lägenhet 🙂 Det där med att flytta när man är 17, nej det rekomenderar jag inte, hahaha… Jag var helt vild och äpplet faller ju inte långt ifrån päronträdet 😉

  // Malin

  1. Prutt och Fjärt! Underbart!!! (Nej samma här, man vet ju liksom;);)

 6. Vad mysigt med Frankrike, ser fram emot bilder! Ska alla barnen med och i så fall, är alla åldrar lika exalterade som du? Frågar för att vi har precis innan pandemin köpt hus utomlands och har bara hunnit va där en sommar. Jag längtar ner så det inte är klokt! Barnen ( yngre tonåren) tycker också det ska bli kul såklart men de vill helst inte stanna jättelänge. Inget gnäll eller så, men de är helt klart inte lika taggade som jag på att stanna hela semestern. När läget är som det är så har vi inte lyckats få med någon annan familj heller. Kan tänka mig att det blir bättre nästa år när vi kan få med vänner.
  Har du annars något tips hur man kan få dem att älska det lika mycket som en själv?!! Eller kan man tänka sig att det kommer med tiden…

 7. Jag brukar inte kommentera ofta, men en sån vacker flicka, hon har fått mycket av dig! Nu är ju inte utseende det allra viktigaste men det sitter ju inte i vägen !

 8. Grattis Lolo!! Petra, gör du underhållningsbehandlingar av LPG som du gjorde förra året? Hur ofta i så fall, och hur har resultatet hållit?

 9. Stort grattis till din tjej som är lika gammal som min. Och grattis till oss Mammor eller hur?! Hon är jättesöt och fin din cocosboll 😘

Comments are closed.