FINT TILL KIDSEN FRÅN HM HOME

BARA TIPS!

.

I vår kära vackra Småstad så finns det ju inte extremt mycket inredningsbutiker längre, TYVÄRR. Gillar ju att handla där jag bor och att gå i fina härliga butiker och bli inspirerad! Många har stängt bara de senaste åren men ett par butiker har vi iaf och en kul är ju faktiskt HM Home. Tokbilligt och massa smått och gått som (faktiskt) håller bra kavlité också! Som Beas sängkläder, i skön mjuk bomull och de är fortfarande som nya (tvättas i 80 grader dessutom)

..

.

.

Igår köpte jag denna megalånga blockrandig snyggkudde på HM åt henne! ÄLSKAR den och skulle kunna ha den i vårt sovrum med (liite synd att innerkudden inte är i dun) Verkar dock slut på hemsidan? Finns iaf i butik.

.

.

.

Moje fick nytt MAGISKT fint påslakanset i ginghamrutig bomull med smidiga tryckknappar (det har Beas påslakan också btw) så att täcket ligger på plats. Hade det funnits i dubbelsize så hade jag köpt åt oss med! Kudde med tofsar blev det också och en mysig tjock stickad filt.

.

.

.

Kunde inte motstå den stora dinosaurien som kan stå och Moje tokgillade den.

.

.

..

(Inga annonslänkar/reklam idag alltså utan bara lite tips från mig:)

.

.

Nu ska jag skynda mig att slutföra ett jobb här och sen blir det hämta liten prins på föris nere vid Slottet! (Ligger jättenära från där vi bor – så himla bra) Har lovat honom att vi ska baka så vi får se vad det blir<3

.

.

Ha en fortsatt fin måndag damer!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “FINT TILL KIDSEN FRÅN HM HOME

  1. Älskar H&M och köpte faktiskt det påslakansetet till oss, fast dubbellakanet. Dottern har också en set från H&M beige botten med svarta prickar, SÅ fint.

  2. Stilsäkert och snyggt som alltid, och dessutom warm & cosy. Gillar!!! Å taklampan i Beas rum!? Vart hittar jag en sån?

Comments are closed.