HÖSTVÄSTEN

REKLAM FÖR ELLOS

 

.

Ett av hösten bästa plagg måste ju vara den långa västen! Har skaffat min allra första och den vill jag använda varje dag typ. Man känner sig så ledig och lagom varm i den  så här i ”mittimellansäsongen”och så är det ju inte fel att den är riktigt snygg heller

.

.

 

Västen kan man snabbt dra på sig när man ska gå en pw eller bara ska ner för backen och hämta på föris men även ha till ett par stövlar och tights som här ovan! Alltid fräsch liksom. Sen gillar jag min fleeceskjorta som är det mjukaste som finns och som går ner över rumpan. 

.

.

.

Skjorta i mjuk fleece här (jag har strl 34-36), riktigt snygga tights som är förvillande lika äkta skinnbyxor här (jag har strl 36 men skulle lätt kunna ha strl 34 så gå ner en strl. Superfynd:) och västen med luva här (jag har strl 34-36)

.

.

.

Tycker hösten är så extra fin i år!? Har nog aldrig njutit så mycket av denna säsong tror jag.

.

.

.

Andra underbara mellansäsongplagg: stickad långklänning här, vadderad kappa här och stickad långtröja med zip här

.

Yes som vanligt har jag rabattkod hos Ellos som ger 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. (Giltig t.o.m 31/10)

Koden i kassan är: PETRAOCT

.

.

Nu ska jag själv ta tag i i sjukstugan här men njut nu söndagen girrrls!

.

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “HÖSTVÄSTEN

  1. Men så fin väst! Hur är den i strl? Ser att du tog 34/36, jag brukar vara en M, borde jag ta 38/40 då eller kan de räcka med en mindre? Man vill ju den ska se bra ut på… svårt med storlekar alltså…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *