HOST HOST

.

Pics från mitt vardagsrum idag! Mest rofyllda rummet jag vet, som att gå in i ett mjukt fluff liksom. Softa mjuka färger och ton-i-ton. Det är mitt absoluta bästa inredningstips, vill man ha en sån elegant lugn känsla – använda samma toner (och enorma mattor) Då kan man ha ett italienskt vrål till soffa i rummet bredvid en mer blygsam dansk, det funkar! (Var någon som skrev att det inte gjorde det men det tycker alltså jag:)

 

 

.

Och vad händer här hemma idag denna soliga lördag! Inte såå jättemycket spännande, Moje är ju fortfarande sjuk lilla plutten och nu börjar jag också känna den där sjukkänslan ni vet, lite frusen och uschlig och vill bara ligga under ett duntäcke i soffan och titta på en spännande film och smaska i mig glass direkt ur burken. Typ:) Men först middag och eftersom jag ’är krasslig så får H åka och köpa eller så fodoorar vi kanske något, tror ibland att vi är den familjen som foodorar mest i hela Småstaden haha! Trulle och Lolo beställer ofta själva därifrån och ja vi är inte så dåliga vi heller och då är det nästan alltid sushi. Moje älskar ju Yakiniku och Bea vegetarisk sushi och jag och H äter sashimi plus vanlig sushi eller poké bowls mmmm och jag kan aldrig tänka mig att det skulle bli billigare att göra det hemma ändå? Sushilax och så alla tillbehör, egengjord sushi kan väl inte bli lika bra som köpt:)

..

Kan förresten tipsa om 3 riktigt bra serier till ikväll om ni missat någon av dessa: Kastanjemannen. Herreguuuuud som hemsk och hemskt spännande dansk psykologisk thriller om en galen massmördare… Furia. Inte lika ruggig iaf inte på samma sätt som Kastanjemannen. Dock grymt nervbitande norsk thriller om terror och främlingsfientlighet och politik. Hit & Run  En  thriller som utspelar sig i Israel och New York. Ingenting är plötsligt vad det verkar vara för israelen Segev. Låter inte så intressant? Joo det är den och kanadensiska Kaelen Ohm kan var den snyggaste coolaste skådisen någonsin!

.

.

Nej man kanske skulle ha lite pizzafrossa ikväll ändå?? Det är ju ändå lördag liksom! (Italiensk vedugnsvariant eller Pizza Hut..)

.

.

Ha en mysig kväll alla!

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “HOST HOST

 1. Öhrmans konditori nere vi Öster Mälarstrand gör i särklass godaste poke bowlen i hela Västerås 😊

 2. Kryakramar!

  Här har vi haft en magisk lördag med strålande sol och helt vindstilla på västkusten (händer inte alltför ofta) så jag har badat OCH soltorkat efteråt, helt sjukt.

  Hit & Run och Kastanjemannen är något av det bästa vi sett men Furia har vi inte sett så tackar för det tipset!

  Kram

 3. Fina Petra, efter alla år av bloggläsande så är det ändå alltid din jag trivs bäst med. Det känns lätt att relatera till dig och jag inspireras av mode, heminredning och avundas dina kulinariska mästerverk. Krya på dig ❤️‍🩹

 4. Tack för en jättefin och inspirerande blogg!
  Har inte liten fråga. Vilken storlek har ni på vitrinskåpet från Asplund? Jag har letat på bloggen med inte hittat det :o)
  Kyra på Er!
  Med vänlig hälsning Petra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *