HITTA DET FINASTE JUST IDAG HOS SLEEPO

REKLAM FÖR SLEEPO

.

I mitt sovrum! SÅ nöjd med att jag gjorde om där och piffade, sover faktiskt bättre efter det:)

.

Idag tänkte jag tipsa er om Sleepos rea som faktiskt slutar just idag så det är lite i sista minuten att fynda. Hur mycket snyggt som helst och jag är ju ett fan av Sleepo just för det breda men noga utvalda sortimentet och finfina kvalitetsvarumärken. 20-60 rabatt  på ALLT

.

.

.

.

Hur snygg är inte denna lyxiga fåtöljen i bouclé från HK Living tex? Hittar du här. 

Min fina kolonnvas finns här, liknande ljusstake här

fluffig vit pläd med fransar här och är du sugen på något  fint skulpturalt så spana i det här snygga utbudet!

.

,..

.

Min sängkappa från Mille-Notti finns här och mattan hittar ni här

(Sängbordet är från Knoll och liknande sängkläder finns här )

.

..

Så mina bästa skönaste fluffiga Lovisatofflor  från bästa Shepherd. Har flera färger i denna modell

.

.

Och här hemma fortsätter sjukstugan och vi har precis ätit en smaskig lunch här som en snäll person var och leverade och strax ska jag och Moje krypa ner i sängen på picsen ovan och slumra/titta på film!

.

Ha en fortsatt fin måndag alla fina!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “HITTA DET FINASTE JUST IDAG HOS SLEEPO

 1. Så underbart fint!! Alltihop bara klockrent. Har ni målat om sovrummet oxå? Vilken färgton?
  Tack för all fin inspo.

 2. Ibland kan man behöva möblera om f att sova bättre.
  Mycket i hur vi mår och känner i rum kan ha med Feng Shui att göra. Hur energierna rör sig i ett rum tex.
  Ex kan vara att ha soffan mot en vägg istället för fritt space runt omkring. Vi känner oss tryggare om vi är skyddade mot väggen.
  I vårt badrum så är fönstret rakt in och dörren mitt emot. Å då hamnar handfatet mot väggen mitt emellan. Jag har testa känslan och känner att det hade varit bättre att ha handfatet på väggen mitt emot då inte energierna flödar mellan dörröppning och fönster precis bakom mig och det hade känts naturligare.
  Man kan bromsa upp energier m tex växter, gardiner osv för att skapa små rum i rummet. Om man inte får till känslan i ett rum så kan man prova det tänket 🤗

  Oavsett! Mycket snyggt 🤗🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *