FULL FART & SNART VÄNDER DET

INNEHÅLLER REKLAM FÖR MODELIN

,

Här kommer jag farande utanför Lolos fina gamla gymnasium där jag också har gått! (och Trulle!) Efter en sväng på stan i ett jobbärende så var det en tur förbi svärföräldrarnas hus på Kyrkbacken och så upphämtning av Lolo och hennes söta klassis när skoldagen var slut. Min dagens var favvokängor från ATP Atelier (herregud vad jag använt dessa och det syns knappt, bästa köpet) Replayjeans, kavaj från Stylein och så min nya gosiga lyxponcho från Busnel. Hade med mig denna till Spanien och den är i finaste merinoull och perfekt att slänga om sig när det är så där lagom kyligt!

.

.

.

Älskar nya snyggprintet från Busnel med ”B:n”! Ofta kan jag känna att mina ”hela ponchos” är lite bökiga då armarna blir liksom låsta under tyget. Den här ponchon är öppen fram så antingen bär man den så helt upp och ner eller som jag (och som jag tycker är snyggast) nonchigt slängd över axlarna! (Ponchon finns här)

.

.

.

.

Tänk att jag också studerade här för en evighet sen! (eller ja studerade, jag var rätt ”vild” om jag ska vara ärlig…:)

.

.

.

Och nu har jag en dotter i gymnasieålder, vojnevojne! Söta kokosbollen fick dock inte övningsköra (som hon ville) då mamsen hade liite bråttom men annars så:)

.

.

Och lite senare idag ska jag och Bea iväg till min L och hennes salong får lite hudbehandling! Lite lyx en tokgrå novemberonsdag. SÅ mörkt Men vet ni vad? Redan den 21: december v ä n d e r det och det blir ljusare igen – är inte det rätt härligt att tänka på ändå??  Trodde det var mycket senare så håll uuut vänner!!!:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “FULL FART & SNART VÄNDER DET

  1. Petra, Den 11/11 hade du ett inlägg om er ugn. På bordet stod det ett vinglas som var så fint, var kommer det ifrån? Snälla svara!

Comments are closed.