HELA HUSET STÄDAT & KLART FÖR ADVENTSPIFF

REKLAM FÖR STÄDHEM

 

.

Alltså känslan att komma hem till ett helt nystädat hem är ju helt fantastisk. Många många år städade jag allt själv och ja det var liksom så det var. Tog en hel del tid och alltid var det något som behövde göras! Det är det iofs nu också men jag behöver inte bekymra mig över att bokhyllor behöver dammas eller om det är dammsuget under soffan osv.

 

.,

Sedan ett år tillbaka har vi regelbunden hemstäd med Städhem och det är bara bland de bästa beslut jag tagit. Så lyxigt att slippa tänka på det! Nu inför december bokade jag storstäd och fönstertvätt också så ALLT är tiptop och redo för att pyntas och piffas! För man vill ju ställa de snygga elljusstakarna och hänga upp de vackra stjärnorna i RENA fina fönster inte sant?:)

.

..

.

Dags för upp lite av detta i villan nu! Hur mysigt som helst. Njuter verkligen av just den här tiden. Nu ska här julbakas och grejas och fejas (men inte städas!:)

Tycker det är fantastiskt skönt det alltid är med samma person som kommer och jag tycker det är jätteviktigt att välja ett städföretag där personalen har bra arbetsvillkor och kollektivavtal. (Miljövänliga städprodukter ingår i tjänsten)

.

 

Nu kan jag tips om att Städhem har en fin kampanj mot alla nya kunder där ni som skaffar hemstädning får hela 50 % rabatt första månaden!!! (Kampanjen gäller dom som startar ett abonnemang under januari och februari 2022 med regelbunden hemstädning från 910 kr per månad efter RUT-avdrag) Psst. Som liten extrabonus får ni 1 kg Björklunds Kafferosteris lyxiga nyrostade kaffe om ni anger koden HOFP vid bokning av städ. (Och det kaffet är det goodaste kan jag meddela;)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “HELA HUSET STÄDAT & KLART FÖR ADVENTSPIFF

  1. Oh, it’s so nice to have a clean house, I have been cleaning like crazy to get everything done by Christmas, but there is always more to be done.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *