HUDEN BEHÖVER EXTRA ALLTO NU

REKLAM/ANNONSLÄNKAR MEDS

.

Hallååå där ute i cyberrymden denna tisdag – är ni kvar så här seeent!?!

.

Såg att jag nämndes som en av de gamla still-going-strong-oldies som bloggar fortfarande på Bloggbevakning idag, man tackarrrrr. Tycker det är så KUL att många av er fortfarande följer mig på House of Philia. För mig är bloggen mitt No 1 som Influencer, älskar att kika in just här till er! Går ju att göra så mycket i ett blogginlägg och det finns kvar på ett annat sätt än på Instagram. Ta många bilder och inspirera med texter och större format! Gillar liksom att skriva till er här inne också och inte b a r a swisha förbi i Instaflödet bland hundratals andra (Ja ojojoj jag har bloggat i snart 13 år, det är länge det!:)

.

 

,

Finns ju mycket jag brinner för att skriva om här och Instagram och förutom inredningen (mitt STÖRSTA intresse sen eevigheter) så är ju hälsa och skönhet en grej jag älskar. Jag gör ju mycket för att ta hand om mig själv (och nej ni vet inte allt haha, ni skulle baxna tror jag. Vågar inte skriva ALLT;) Inte för att jag tror på evig ungdom eller tror att jag är någon flawless utan för att det är så himla INTRESSANT! Kul helt enkelt. Känner så igen mig i tex Hanna & Amanda med intresse. Njuter liksom av härliga krämer, häftiga parfymer och ny make-up, feeldgood extra allt. Vill bara prova och klämma och känna…

.

Ikväll kan jag tispa om tvår riktiga rescues till den torra vinterkroppen. Torr hud på kroppen är ju bara så usch. Fnasiga vader där huden nästan krackelerar så här års, nej tack. En stor favorit när det gäller bdoydloption är Akademiklinikens Body Boost. Jämnar liksom åt huden, stramar till OCH återfuktar. Nu med kanonpris dessutom (har faktiskt köpt på mig ett par så jag har:) Men huden behöver ibland det där lite extra och jag älskar torra kroppsoljor. Ger både EXTRA mjukhet och skön glans till huden och kroppen . Nu favvo så här års (som doftar ljuvlig  patchouli och vintersäsong) är Dermalogicas Phyto Replenish Body Oil. Mmm alltså detta är lyx för huden! (också med riktigt bar pris just nu)

.

.

..

Hoppas ni uppskattar lite hudvårdstips! (så det inte är bara jag som gör det – tänker ofta att ni kanske är lite som jag och gillar det jag gör:)

.

.

Nu ska här kilas ut i kylan och ner till garaget och lyftas in elflugor, snöblommor och eldig och grejer! Men han mysig kväll alla<3

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “HUDEN BEHÖVER EXTRA ALLTO NU

 1. Älskar också krämer så inlägg som dessa uppskattas! Blandar ofta dyrare med billigt och så någon ny bland gamla favoriter…så skoj med tips!

 2. Hej, Var kommer dina fina mattor ifrån som du har i vardagsrummet under sofforna och är de kantade runt om eller hur är det gjort? Vilken färgnyans har de?

 3. Älskar att du fortfarande bloggar! Så många som slutat och bara finns på IG men det kan aldrig ersätta bloggen med flera bilder och texter. Hudvård? Jaaa tack!

 4. Har bara typ 3 bloggar jag följer och du är en av dem 🙂
  Däremot inser jag att jag kollar mer stories på Insta än bilder.
  Nu blir jag ju nyfiken på vad du gör för mer än det du skriver om hahha 😉
  Har aldrig fått till det med torrolja? Men får kanske ge det ett nytt försök. Älskar Dermalogica!
  Gillar mer cremer då det känns som det går in i huden på ett annat sätt. Har ju precis förstått grejen med serum efter att ha läst på lite mer 🙂

 5. Har följt dig sedan Bea var liten bebis, ja från start nästan gissar jag. Hoppas innerligt att du fortsätter blogga i all evighet, blir överlycklig när jag ser att du publicerat nytt blogginlägg. Mest av allt älskar jag dina inredningsinlägg!

 6. Jag vet att dessvärre många blev provocerade men jag älskar även dina inlägg om ex fillers och liknande, jag älskar själv att ta till lite ”piff” för att se ut som jag känner mig! 🙂

  Tycker du är sån inspo!!

  /Marie

 7. Har följt dig länge och speciellt roligt då jag också bor i småstaden (eller nja, utanför småstaden åtminstone på helger). Tack för all inspiration under åren! Har tröttnat på Instagram där allt bara försvinner i ett jätteflöde och långa texter där är inte så intressant att läsa tycker jag. Vackra bilder är viktigt och där håller du hög klass också 😉

 8. Jag håller med övriga! Blir nyfiken på vad du mer gör, älskar dessa inlägg. Jag är också så glad och tacksam för att du fortsätter att blogga, du är den enda bloggaren jag följer. 🤗

 9. Jag gillar din blogg jättemycket och uppskattar alla inlägg om inredning, mode och skönhet. Vill också gärna veta allt om de behandlingar du testar 🙂

 10. Önskar jättemycket att du berättade allt du gör, från krämer till behandlingar. Det är vi många som gör så strunt i dom som jagar upp sig över ämnet!
  Jag beundrar hur du orkar hålla på med BUS fortfarande. Jag gör det under sommaren, men så fort hösten kommer är jag glad att ”slippa” önskan att vara brun, för det är ganska meckigt och tidskrävande att hålla på med.
  Vad det gäller torr hud, nu menar jag inte att vara jobbig, men det är också en del av åldrande och klimakteriet, Den minskade halten av östrogen gör att kroppen inte binder vätska lika bra, det gäller ju hela kroppen och många tycker just det där med torra smalben är typiskt för åldern. Men det finns ju många bra produkter. =)

 11. Jag blir också väldigt nyfiken på vad du gör för att hålla dig så snygg! Har du BUS på bilderna? I så fall vilken sort använder du? Tack för alla fina tips!

  1. Trådlyft? Midface-lyft? Det syns ju att det är mer än bara fillers, så varför inte berätta. Tror faktiskt att det finns fler ”snälla” och intresserade här inne än de som blir så förbaskat provocerade. Är själv i din ålder och har pratat med min kirurg om ett lyft för jag diggar inte hamsterpåsar.

 12. Hej fina! Har följt dig i massa år och inspireras så enormt. Det ör så mysigt, härligt, peppigt och trevligt inne hos dig. Många bloggar jag följer har lagt av, men din älskar ju man att den lever! Helt underbar! Stor varm kram till dig i vinterkylan! Och glad första advent ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *