DOFTEN ALLA VILL HA & DET ULTIMATA MATTA LÄPPSTIFTET

REKLAM FÖR PARFYM.SE

.

Två nya LJUVLIGA parfymer har landat hos mig! Klassiska franska parfymhuset Le Couvent har en serie som heter som heter Remarkable Perfumes och där de unika  dofterna är inspirerade av de legendariska hamnar världen över där Louis Feuillée, botaniker hos kung Ludvig XIV, lade till med sitt fartyg.

..

TINHARÉ: en exotisk inbjudan till en fängslande, soldränkt hamn på öarna utanför brasilianska Bahia tex.  PORTO BELLO: Ett utsökt doftspår av trä, söt apelsin, kryddor och olibanum som frammanar Panamabuktens sensuella och fängslande dofter

.

Porto Bello är en riktig kryddig populär wowdoft som verkligen sticker ut och som jag gärna bär på en middag eller fest!  En mystisk lite rökig unisex doft som också passar killar. Blir varmare och bara godare ju längre man bär den tycker jag, helt utmärkt doft på vintern. Finns här 

.

.

.

Ni som följer mig sen länge vet ju att jag är en lite av en parfymnörd. Njuter verkligen av såna där riktigt goda lyxiga dofter och kan lätt fråga främlingar som sveper förbi i ett moln av dofta gott vad just de d o f t a r av för härligt! Har inte en enorm samling parfymer kanske men ett gäng väl utvalda, köper väl kanske 4-5 nya parfymer om året och provar gärna nya. Har ju några som jag gärna återkommer till så klart men det är så roligt att testa och se hur man själv passar i en speciell doft och även hur andra runt om en reagerar…

.

Om du precis som jag älskar lyxparfymer så vet du ju att parfymen som är högst upp på mångas önskelistor är innedoften Baccarat Rouge 540 från Maison Francis Kurkdijan Unik, älskad och superlyxig (vill du köpa en 70 ml parfym kostar den 320 euro) och svår att få tag i. Men nu det finns en annan lyxig parfym som doftar i princip likadant och till ett MYCKET bättre pris – ett riktigt parfymkap! (Finns många recensioner på youtube och bloggar om just dessa två i jämförelse så det är inget jag själv hittar på nu:) Just nu är det dessutom superpris på parfymer hos Parfym.se och jag har dessutom en rabattkod…

.

.

.

Detta är alltså d o f t e n som påminner så mycket den andra och  favvoparfymen No 1 – Tinharé från Le Couvent! Passar perrfekt så här års. Den är liksom som en varm skön mjuk kram. Älskar den. Inte för söt och med noter av trä, vanilj, mandarin, jasmin och en aning av bränd karamell. Mmmm. Finns här.

.,

,

.

Så har jag hittat en ny färg till läpparna som jag bara måste tipsa om! Jag har letat LÄNGE efter det optimala matta läppstiftet, så jättesvårt. När det gäller själva kulören som blir det antingen blir det för rött på mig och jag känner det som jag har clownmun (så avis på alla er som passar och trivs med knallröda läppar – det är så SNYGGT) eller också för orange så det ser ut som jag har ätit köttfärssås och spagetti och glömt torka mig om munnen…  Knallrosa matta läppstift går också bort (liksom lite skrikigt) och mer nude-brunt är blir för platt. Sen har vi k o n s i s t e n s e n och h å l l b a r h e t e n. Många många matta läppstift känns för sträva och nästan som sandpapper på läpparna och jag hatar det (därför jag typ alltid har glans) Dessutom är de väldigt ofta svåra att fä jämna och kryper iväg..

.

Dose of Colors är läppstift i krämform som är jättelätt att applicera och som efter någon minut torkar till ett ett matt läppstift som sitter som b e r g e t. Färgen jag har är helt underbar – STONE som är en lagom intensiv nyans som går åt svalt rosa-brun nyans! En mörkare färg som (tvärtemot många andra) gör dina läppar fylliga och som ger lyft. Finns här. Sen så om jag vill ha lite glans ändå så lägger jag bara en dutt av Dose of Colors Lip gloss  i färgen MUST HAVE på min övre och undre läpp och läpparna blir verkligen glossy. Finns här.

.

 

Just nu har Parfym.se Black week deals på massor av varumärken och upp till 50% på nästan allt. Med min kod PETRA får du ytterligare 5% på alla nedsatta priser. In och shoppa dina favoriter nu – detta är giltigt i 48h!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “DOFTEN ALLA VILL HA & DET ULTIMATA MATTA LÄPPSTIFTET

 1. Tycker det är så snyggt med läpstift men mina läppar blir toktorra och det blir inte snyggt alls efter ett tag. Några tipps vad man kan göra åt det?

  1. Och lyxiga glöm inte de. Allt ska vara lyxigt annars är det inte ok. Börjar tröttna ordentligt på den benämningen här. Lyx är grejen med allt. Lyx därav också denna ständiga överkonsumtion och jakten på ännu mer lyx. Lyx lyx lyx.

   1. Lyx, except when doing commercials for Lindex or Ellos. Both of which products she wouldn’t touch with a ten feet pole without pay. And still don’t, outside her home. I just don’t get it, if one is so lyxlyx, why in need of those cheapcheapcheap shops and their marketingmoney?? When one uses in ones everyday life Moncler, Busnel etc😆

    1. Sorry to say that but I think you’re out cycling now. Petra uses both Ellos and Lindex in everyday life or for parties. Why do you think otherwise? Not everyone has the finances to buy expensive clothes, so it’s great that she shows cheaper alternatives. I wonder more, what is your real problem?

 2. Vore ju drömmen att få se din parfymsamling, älskar vardagslyx! 🙂 Mina favoriter nu till höst och vinter är FÈVE DÉLICIEUSE från Dior, Armanis Privé Rouge Malachite och Casablanca Lily från Byredo.

  Trevlig helg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.