PEPPARKAKSFYR & NU ÄR DET VISST VÅR TUR

.

Vad jag pysslat med idag – här i karantänen! Jo nu var det visst vår tur att får C o v i d i huset man är ju bra tacksam att det kom nu och vi är vaccinerade så det inte blir allvarligt.  Vi klarade oss länge men ja nu är det som det är och jag har inga symptom alls än så länge, skönt,  men ska testa mig imorgon. Har ni också fått covid fullvaccinerade?

.

.

.

Årets pepparkakshus fick bli en fyr! Tänkte på Fårö fyr, har en eeextrem Gotlandslängtan just nu. Saknar havet och känslan så himla mycket. Sen så tyckte Moje det var en jättebra idé att göra fyren i sagan ”Bus & frö på varsin ö”, den är ju bara så söt den historien och den läser vi ofta vid nattningen. Yes alltid en mysig saga vid god natt…

.

..

.

Även om vi inte är sjuk-sjuka så är det ju minst sagt småstressigt med karantän just nu! Massa jobb och så en massa med skolorna innan jul plus allt annat mysigt juligt man bestämt och önskar göra och hinna med. Ska be svärmor och svärfar handla åt oss och så får vi göra det bästa av situationen med alla samlade. Finns ju massa julfilmer vi kan se och godis och pyssel vi kan göra…  Sen väntar vi minst sagt otåligt på vårt nya spelkonsol PS5 som hade varit utmärkt att haft denna vecka! Skulle bli en mysig surprise till barnen. Lovad leverans första veckan i november och sen uppskjuten leverans 4 ggr (alltså Bring har SMS:at att ”vi kommer mellan kl 17-22” vid fyra olika datum men har aldrig dykt upp. Inte ringt. Ingenting) Men nu säger de på kontaktnumret att någon nog visst har ”snott” vårt spel på Brings lager i Västerås. Jaha? Men ingen vet tydligen riktigt. Extremt dåligt av både tjuv-Bring (herregud skicka inte med dem). Är väl bara att säga hej då till vårt spel (betalat 6000 kr) Det får bli en liten varning till er och en liten suck här. Sååå segt.

.

.

Inte världens peppigaste pepperkahussinlägg idag men så kan det bli! Nu ska jag ut och rasta Moje i snön här.

.

Hoppas ni har en riktigt mysig andra advent!3

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “PEPPARKAKSFYR & NU ÄR DET VISST VÅR TUR

 1. Ojoj… Håller tummarna för att det inte blir så allvarlig och efterhängsen Covid för er!
  Har hört flera här hos oss som är fullvaccinerade och tack och lov drabbats lindrigt. Finns dock tio äldre fullvaccinerade som avlidit då smittan drog in på ett boende för någon vecka sen, så trist….
  Krya på er!

 2. Åh, krya på er, hoppas att ni klarar er lindrigt.
  Men fy så arg jag hade blivit. Ni måste ju givetvis få pengarna tillbaka. Har varit skeptisk till Bring tidigare, kommer definitivt inte att använda dom i fortsättningen heller.

 3. Pepparkaksfyren är lika vacker som den riktiga Fårö fyr. Krya på er… hoppas ni får det lindrigt. Har precis tagit mig igenom 14 dagar med covid…feber, förkylning + att smak o luktsinnet är borta. Allt gott till dig o din familj!

 4. Oh no, hoppas det blir lindrigt nu. Det är väl den nya muterade varianten antar jag och Covid älskar vintern.
  Vacker vacker fyr!
  Prova hemleverans av mat, alltså matkassar kanske kan vara ngt?
  Krya på er nu!

 5. Ja, den här nyckfulla covid.. vad ska man säga..
  min farmor har haft det två ggr, första gången för ett år sedan.. som en jobbig influensa.. klarade det bra.. 94 år gammal..
  Nu för en månade sedan fick hon det igen, vaccinerad 3 gånger redan. Den här gången fick hon åka in för lite dropp men klarade det ändå rätt bra tack o lov! Krut i tanten ☺️
  Mina kusiners familj..
  4 vuxna vaccinerade.. 4sjuka… 2 svårt sjuka.. 1 i koma på IVA… inga kända underliggande sjukdomar.. alla mellan 25-50 år..
  3 barn 0-4 år ovaccade, 2 sjuka..
  så nog slår covid väldigt olika..

  Krya på er!❣️

 6. Så fin fyr! Jag förstår inte hur ni som är duktiga på det här med kristyren får det så jämnt och fint. Några tips kanske?
  Hoppas ni inte blir så sjuka och det snabbt går över!

 7. Två av våra närmaste familjer med barn har båda varit sjuka i covid. Ena 3-barnsfamiljen var bara de vuxna sjuka, andra 3-barnsfamiljen åkte alla på det med olika symptom. Ingen allvarligt sjuk. Preppa med zinktabletter, kan hjälpa lukt- och smak. Krya på er 🤗

 8. Krya på er! Jag fick mitt igår, alltså Ps5 🥰 dock ska det till sonen men ja jag hoppas de hittar ert.

 9. Men ändå får ni ”fullvaccinerade” röra er helt fritt och ohämmat i samhället. Tänka sig att idiotin inte har några som helst gränser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *