ÄLSKA GRÖNT

 

 

Reklam/annonslänkar Lindex

.

Så här ser jag INTE ut idag kan jag lova (hej myspysoutfit och tofs) men jag tänkte att jag kikar in med häromdagens istället! Mycket mer upplyftande än en bloggerska i Covidkarantän tänker jag (jo det kan komma inlägg med sån också iofs:) Läget är hursomhelst fortsatt med en sjuk här hemma och resten som väntar mest och går och känner efter om det dyker upp några symptom. Två är testade, två ska testas och svar väntar. Tror dock inte jag är smittad än iaf, har inga influensatecken alls just nu. Menmen.

.

.

.

Julen är ju framför alla andra färger röd och grön och får jag välja en så blir det GRÖNT. Har alltid älskat gröna färger på färgglada kläder och tycker det passar mina färger bäst! (har ju gröna ögon) Riktigt så där smaragdgrönt är ju bara så snyggt på typ alla egentligen. Sen så gillar jag att klä mig helt i en färg topp till tå och blev så ivrig när jag hittade den här stickade tröjan och byxan i samma ton! Tröjan (finns här och jag har strl S) har puffiga ärmar och snygga guldknappar och byxorna (finns här och jag har strl 38 och denna byxa finns verkligen i ALLA storlekar – tips) sitter som en smäck med hög midja och vida ben. Sen så klickade jag hem de här maffiga örhängena och man är så där jultjusig men ändå väldigt avslappnad och cool!

.

.

.

Bilder tagna inne vid Beas lilla gran!

.

.

Jag hoppas ni har en fin måndag vänner och att ni mår bra<3

.

.

KRAM

.

.

.

7 kommentarer till “ÄLSKA GRÖNT

  1. Ah!! Köpte precis den tröjan i fredags 🥰 har melerade ögon, så med grönt så blir de jättegröna! Den tröjan är så fin!

    Oh va jobbigt om alla drabbas då blir det en lång karantän..
    Hoppas det stannar vid en bara ❤

  2. Jag blev alldeles kär i byxorna och beställde dem nu. Är de väldigt långa i benen? Jag är bara 155 cm och tror kanske jag måste lägga upp dem?

    1. Ja de är nog rätt långa så kanska behövs. Jag har ju strl 38 och då måste jag ha ganska höga klackar☺️

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg