BÄSTA HJÄLPEN I JULETID

REKLAM FÖR ROBOROCK

 

..

Hohohooo,

 

Här har ni moi och min smidiga Madamm!

Madamm, eller ja Roborock H7 som den egentligen heter, är numera min allra bästa kompis här hemma och speciellt i dessa bråda decemberdagar. Hon tar snabbt  hand om diverse grannbarr, pepparkakssmul, damm, glitter och vedbös osv. Jag är  ju riktigt pedantisk när det gäller städning och klarar inte aav dammiga golv (Speciellt inte vita trappor som inte är helt rena och ja vita) Så en uppladdningsbar skaftdammsugare är något jag verkligen uppskattar och  kan tipsa om! Min smidiga har hela 90 min dammsugningstid fulladdad och klarar lätt att suga upp ja typ allt.

.

.

.

 

Finns flera tillbehör och här har ni mitt bästa. Såå användningsbar och smidig, med detta mindre munstycke  får Madamm göra rent vid spisen, under Mojes stol, i kökslådorna (i bilen!) mellan elementen, köksbordet, i hallgarderoben ja överallt.

.

.

Vill ni beställa en egen Roborock H7 så gör ni det här

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “BÄSTA HJÄLPEN I JULETID

    1. Vi har också städhjälp men självklart behöver vi ju ha en dammsugare i hemmet ändå. Spiller man eller tappar något så kan man ju liksom inte vänta en vecka eller två på att någon ska städa upp det.

  1. Önskar mig precis en sån dammis, som man bara kan dra fram sådär. De vanliga handdammsugarna SUGER verkligen, hehe 😉 Orkar ju ingenting…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.