HEJ RÖRIGA JANUARI

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR NORDICFEEL

.

SOFFpotatis!

.

.

Hej så här på årets första måndag!

.

Här kommer en hälsning från ett alldeles blött och grått Småstaden! Nej vädret är inte det krispigaste idag kan jag lova, nope snarare så där slask-fult-uschligt:)

,

Mår ni bra förresten? Hoppas det, många som är sjuka nu överallt tycker jag. Här mår vi bara bra hela familjen men den där lite olustiga januari och nyttår-känslan finns ju där hos moi som alltid… Som en läsare skrev idag att januari känns liksom rörig, det är samma visa samma tid varje år liksom! Man läser massor om kickstartar och nystartar och ett superfräscht nytt liv och man får ju lite stresskänsla där eller hur? Så mycket som ska ändras just nu. Mitt i vintern när man har minst energi och är som blekast och tröttast ska man plötsligt vara tokpiggelin och ha massa energi haha. Gärna ska man gå direkt från julmys till gymmet! Inte äta några godsaker längre utan hålla igeeen och vara duktig. Och det går ju inte att bara snabbt springa ute en sväng (det är ju tokblött) och den där fräscha ”äta grillat och salladskänslan ”som kommer i april finns ju inte heller direkt i januari. Man måste ta sig till själva träningen och det är kallt och meckigt och grönsakerna tills salladen heelt smaklösa… Och håret behöver verkligen klippas och fötterna få manikyr och ja det mesta är helt enkelt inte tip-top! Varföör ska man kickstarta just nu?

.

.

.

Jo det är klart att man behöver ta hand om sig och det året runt men det är just den här stressen med allt på en gång och hos så många! Flockbeteendet. Fullt på gymmet den här tiden och jag avskyr trängsel… Jaja, jag kör mitt vanliga race och snart är jag på g igen och tills dess så pysslar jag om mig med extra boost i form av kosttillskott och nya lyxiga hudkrämer:)

.

.

.

Mitt rescue-kit just nu och dagliga hudvård till vinterhyn! En SÅ bra kombo som jag verkligen rekommenderar.  Just nu på rea också så passa på! Vi har alltså:

.

Cliniques All about eyes rich. Funkar jättebra på mig mot det där puffiga trötta runt ögonen som tyvärr gärna finns där (speciellt så här efter jul och nyår:)

Elisabeth Arden Retinolkapslar. Att retinol funkar vet vi ju och Elisabeth Arden är grymma på anti-age vet vi också Alltså dessa är de skööönaste och lenaste att tillföra huden och en liten kapsel räcker till hela ansiktet. (nu hela 30% off!)

.

Ole Henriksen Tansform Plus Nattkräm. Skrev ju om Ole Henriksen magiska mask häromveckan och detta är alltså nattkräm i samma serie (som jag använder dag och natt) Ole Henriksen är en ny hudvårdsfavvo för här har vi produkter som verkligen ger reulstat! Dryg, underbar konsistens och så ger den maximal återfuktande och glor. Ni måste testa (också  med 30% off!)

.

.

Håller ni med mig eler älskar ni den här tiden på året kanske!?

.

.

KRAM

.

.

.

20 kommentarer till “HEJ RÖRIGA JANUARI

  1. Jag kan känna den där känslan men mer vid vår och sommar 😀

    Men äh, näe..Du är fin i håret och fotpedikyr kan du göra själv på 30 minuter. Skala ner på måstena. Även om man tror man behöver allt det där, så är det ngt man fått för sig att en måste göra. Jag tror det har med människans kontrollbehov att göra.
    Jag kan tex inte göra ngt jag vill el borde förrns det är en viss ordning här hemma.
    Sen mår man ju gott när allt är tipptopp hemma och med en själv…men jag vill iaf träna på att det inte behöver vara så, för hela livet blir ju en stress.

    Å gymmet i januari?! Aldrig!
    Du har ett hemmagym så använd det om du vill komma igång 🙂 springa går strålande, så bara fortsätt som vanligt helt enkelt 🙂
    Men, alltid lättare att peppa andra än sig själv hahha.
    God fortsättning!

  2. Avskyr november, januari och februari! Kallt, mörkt, regn och slask usch! Men snygging du ser ju fantastisk ut året runt🤩 Stor kram

    1. Ååå äntligen någon som skriver som jag känner. Blir tokstressade av att alla verkar så himla pigga 3 dagar in i januari, när man själv ännu är slut och seg efter allt julfix före jul och vill hinna mysa och ta det lugnt nån vecka efter jul. Min nystart kommer till våren.

  3. Nä, jag har inte stress så här års. Jag kör mina vanliga rutiner oavsett om det är helg, semester eller grå vardag. Jag glad och nöjd över att ha vardag igen för vardagen är det jag värdesätter mest. Är inte mkt för hysterin runt högtider och äter inte heller något speciellt runt storhelgerna och försöker att inte stressas av vad andra gör eller inte gör. Följ din egen rytm. Är det här en dålig tid för just dig att starta om, så skjut på det för att bygga upp dig själv och ta tag i det senare istället. Lycka till!

  4. Nä, jagar inte upp mig kring det där. Njuter av skidåkning, skridskor, jogging, PW, garagegym och är jag barnvakt pulkaåkning. Grymt mycket motion och träning att leka utomhus med barn en timme eller två :). Älskar heta nyttiga soppor när det är kallt, korvgrillning i snön men dricker gärna skumpa också.

  5. Håller med dig till hundra procent! Känner mig som en potatissäck i Jan-feb. Börjar väl vakna till lite framåt mars. Dricka kaffe mot en solvarm vägg…

  6. Känner mig inte stressad men januari är alltid nystart för mig. I år vill jag komma igång med min pilates på allvar. Få till tre-fyra pilatespass i veckan vore rena drömmen.

    1. Håller med en annan kommentar – jisses så snygg du var på dessa bilder (du är alltid snygg såklart men här var det glow!)
      Kan inte du skriva lite om dina hårprodukter? Du har drömhåret!

  7. Njuter av två veckor med sol och värme på Maldiverna, känns overkligt att det är sånt trist klimat i Sverige just nu. 😎

  8. Jag brukar inte kommentera ofta men måste bara säga att bilderna på dig här är de finaste någonsin tror jag. Så naturlig och avslappnad och fräsch 😍 Du kan slappa ett tag till med gott samvete!

  9. Hej 😍 använder du krämen efter retinolkapslarna ?
    Sugen att testa dessa 🥰 kram o god fortsättning fina du

  10. Kunde inte skrivit det bättre själv, är sååå oinspirerad i januari, även om jag har massor av att se framemot i vår, men det är ju om 3-5 månader fram ;.-)
    Januari känns lite som en transportsträcka till Februari som också är en transportsträcka och sedan Mars då man börjar ana våren och vår son fyller tonåring i år, tiden går så fort!
    Måste säga att jag älskar scarfen du fick i julklapp! så fin! ska nog önska mig en sån när jag fyller 45 om sisådär 4 år framåt .
    Kramar

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg