GOOOD MORNING

 

.

God morgon vänner!

.

.

Åh imorse vaknade jag så där totaalt utvilad efter en riktigt god natts sömn. På rygg och med armarna slängde över huvudet, ni vet så där som bebisar och småbarn sover! (Kallas väl Sjöstjärnan?) Alltid när jag sovit så där djupt och skönt så vaknar jag i den ställningen. Annars är jag en sån typisk ligga på sidantjej som kramar kudden och gärna har en  kudde mellan benen också:)

 

.

.b

Hotellfrukost idag igen- det mysigaste som finns! Extramysigt i just denna skärgårdsmiljö faktiskt. Tog det jag brukar – leverpastej och korv, brie och Levin, ägg och bacon och massa frukt. Mmmm. Kaffe är givet ett måste (tre koppar denna lördagsmorgon) och fräsch juice! Fanns ju hur mycket som helst på buffén och massa sötsaker och croissanter men någon måtta får det va:)

..

.

..

Idag packar vi ihop och åker hem till Småstaden i em. Tack för denna gång Smådalarö! Kommer tillbaka när det blivit lite varmare. Åh bara tre månader så är det vår vänner. Det är ju inte så hemskt länge nu faktiskt!

,

,

Hoppas ni får en skön lördag godingar!

.

KRAM

.

.

.

10 kommentarer till “GOOOD MORNING

  1. Wow….underbara bilder och du är sååå…. snygg på bilden Petra! Bara fånga livet och njuta av tiden med nära och kära ❤️

  2. Härligt det ser ut, sugen på att prova detta ställe igen, var där när det var precis nyrenoverat (en månad efter öppnandet) men var tyvärr en hel del inkörningsproblem då.
    Får aldrig de stora barnen följa med när din nya man är med på span och dylikt. 😟 Tror aldrig jag sett det.

    1. Fast de äldre barnen ville inte hänga med på spa utan ville hänga själva med sina kompisar. Stora sonen är ju vuxen & stora dottern är ju 17 år & då brukar de inte vara så positiva till att hänga med familjen. Min 17-åring suckar högljutt bara han ska hem till mormor/morfar på middag med familjen men att åka dit själv är inga problem.

    2. Haha jodå det får de absolut om de vill! Men när man är snart 18 och 21 år så kan man kanske inte tänka sig något oballare än att ligga i ett varmt utebad med mamma, bonuspappa och småsyskonen på helgen (Jag och storasyster hade dock lite egen mamma/dottermys på Smådalarö i somras och det var underbart att hänga bara hon och jag❤️)

  3. Jag har en son på 16 år och en dotter på snart 15 år, sonen vill absolut inte följa med oss någonstans (förutom när vi var i Stockholm på VM i CS fast då följde vi med honom😁) Dottern vill bara åka med om det finns intressant shopping eller om hon kan få en schysst bränna. Lite jobbigt för mamma o pappa hjärtat men sunt att dom vill frigöra sig. Det viktigaste är att man umgås mycket i vardagen med sina tonåringar tycker jag. Tack Petra för en toppen fin blogg!

  4. Å vilket underbart ställe. Jag älskar att prova olika SPA. Härligt med lite dotter/mamma mys.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg