MY EVERYDAY HEROES

REKLAM FÖR SKINCITY

.

En påse från Skincity med ett riktigt härligt innehåll nämligen…

.

.

.

Mina everyday heroes på nattduksbordet! Japp jag fyndade dessa två inne på Skincity som just nu har 20% på utvalda hudvårdsprodukter som just är ”räddaren i nöden” och sånt man inte vill låta sin hud vara utan. Skincity är alltså en hudvårdsklinik online som erbjuder riktig professionell hudvård och hudvårdande makeup. Det finns många hudvård och make-upmärken jag gillar hos dem som Decleor, Dermalogica, Laura Mercier, By Terry, Clarins mfl mfl

.

.

.

Mitt första tips är denna rengöringsgel från Oskia! Har väl aldrig känt att huden blivit så ren vid ansiktsvätt men ändå inte så där ”nytvättadtorr” efteråt. Många rengöringar är ju tyvärr så att man måste snabba sig som sjutton att lägga på serum och kräm efter, annars så blir huden helt stram på ett ögonblick Men inte med denna!. Oskias Renaissance Cleansing gel tar bort allt, smuts och make-up och doftar riktigt gott och lyxigt. Dessutom ger den ett fint lyster och jämnar ut hudtonen!

.

,.

.

Sen har vi denna goding. Någon mer som är tokig i serum och oljor? Denna har jag faktiskt på just nattduksbordet och klappar in i huden när jag ska sova. Räcker med ett par droppar! Detta är en avancerad ansiktsolja (innehåller hela 9 olika sorters oljor) som förnyar huden under natten och som stimulerar cellförnyelsen och kollagenproduktionen. Codage Serum N°08 Night Rejuvunation eller verkligen en vardagshjälte då jag vaknar varje morgon med en hud som är mjuk och len och med fräsch lyster (tar även några droppar på hals och dekolletage)

.

..

Som sagt – just nu 20% på utvalda vardagshjältar när det gäller hudvård här!

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “MY EVERYDAY HEROES

  1. Varit serumskeptiker tills jag provade 😅 å jäklar, skillnaden blev enorm! Kör The Ordinary Hyaluronic acid 2% + B5 tillsammans med Exuviance dag och nattcreme. Älskart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.