LILLA DUKTIGA STORA TJEJ & PÅ TV:N JUST NU

.

Bea min älskade stora lilltjej nere i tvrummet – hon som blir tonåring om bara några dagar! Ni som hängt med från scratch vet ju att hon inte ens var ett år när jag började blogga. Wojnewojne, nu ska hon ju börja på högstadiet i höst?? Beabus<3

.

.

.

Pluttan fick sin hett efterlängtade tandställning igår. Klart att det spänner och känns ovant med räls men hon är så duktig. Har jag berättat att jag fick en tandställning en gång i tiden när jag var 20-nånting? Jodå alla visdomständer skulle grävas fram och dras ut på en enda gång (AJ) hos en suspekt privattandläkare och så var det dags för rejäl räls som jag bara skulle ha i ett halvår. Efter ett halvår var jag överlycklig att få slippa den där tandställningen, hade nu fått en perfekt jämn tandrad. Men d å förklarade tandläkaren att jag skulle ju så klart ha en enkel räls på baksidan istället… i typ 7 år… En räls fick jag med en vajer som släppte typ varje dag och som stack mig i munnen och som var  hemsk. Efter två månader med den tröttnade jag och drog själv bort rälsen (inte nykter hehe) och ja det tog en vecka innan alla tänder satt på exakt samma ställe igen:) (Jag har ju inte jättesneda tänder men en framtand ligger lite fel)

.

.

.

Jo vi fick vårt PS5 till slut, efter evighetsväntan. Bea är nog den som spelar mest! Jag spelar inte alls, jag har mina serier och just nu är jag fast i..

.

 

.

Ozark på Netflix! Hur har jag kunnat missat den serien i flera år? Finns hela 4 säsonger så det är maassa avsnitt att se. Ett riktigt deppigt hemskt våldsamt drama om en vanlig amerikansk familj som plötsligt måste fly pga en galen maffiakartell. Men som ändå är härligt att titta på pga av de fantastiska huvudrollsfigurerna dvs paret Myrde. Älskar dem. De ”kämpar på” om man säger så!:)

.

Ja ni kanske redan har sett Ozark hela gänget men om inte – serietips!

.

.

Nej nu ska jag fixa lite födelsedagspresenter här (har ju hela två födelsedagsbarn inom en vecka) men vi ses snaart igen!

.

.

KRAM

.

.

-.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “LILLA DUKTIGA STORA TJEJ & PÅ TV:N JUST NU

 1. Jag har också skaffat mig tandställning på äldre da’r. Är 50 år och nu är jag färdig med att reta mig på sned framtand. Invisalign blev det för mig. Hade det funnits genomskinliga tandställningar på 80-talet när jag växte upp hade jag skaffat tandställning redan då, men det fanns ju inte 🙂 Kommer endast ta 17 veckor och guld värt att den knappt inte syns. Hoppas Bea vänjer sig vid sin och inte får för sig att dra ut den som mor hennes gjorde 😉

  1. Hej Linda!
   Blir jättenyfiken på din tandställning. Kan du berätta var jag kan läsa om den? Vad kostar den?
   Mvh Lena

   1. Hej Lena,
    Du kan läsa om den på invisalign.se. Jag googlade ”invisalign + staden där jag bor för att hitta en invisaligntandläkare. Jag betalade 37.500 kr för min behandling. Jag byter skenor varje vecka. Det kan tyckas vara mycket pengar, men för någon som har stört sig hela livet på sina tänder är det värt det. Efter första besöket fick jag se hur slutresultatet kommer att bli. Då var det liksom omöjligt att inte genomföra det. Det kommer bli såå himla fint. Hoppas mitt svar hjälper dig lite <3

 2. Började kolla på OZARK för bara någon dag sen och tänker samma som du. Hur har jag kunnat missa den här serien. Jättebra.

 3. Kanske ska ge Ozark en chans till, började kolla för massa år sen men måste haft en känslig period eller nåt för satt såhär 😱 och vågade inte kolla klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.