F R E D A G

REKLAM FÖR ELLOS

.

YES veckans bästa idag minsann! Solen skiner och fåglarna kvittar och hur pepp är man inte på en mysig helg. Ikväll ska vi ha riktig datenight hemma för vi har ju träffasdag! (Vi har alltid sagt att det är den 27:e januari men så tänkte vi efter och vi möttes  ju efter midnatt på den där nattklubben i vimlet för 16 år sedan. Och jag bjöd, helt ensam, hem H och hans kompis på ”efterfest i min villa på Blåsbo” Kunde ju slutat precis hur som helst men det slutade ju med det bästa som någonsin hänt mig<3) Och imorgon åker vi en sväng till Sthlm för att träffa lillebror och hans familj, mysigt mysigt!

.

.

.

Idag glider jag runt så här i Småstaden! I ny URFIN ullkappa som ni måste spana in (finns här). Värsta fyndet, har varit på jakt efter en exakt sån här boxig shyusst sak  i rätt nyans länge. Ser så där lyxig ut! Under har jag dessa sköna svarta jeans (rymliga, jag har strl 36) och den vita snygga boyfriendskjortan ni ser nedan.. (ska visa en bättre bild på den i annat inlägg)

.

.

.

På min gata i stan, bästa stället jag vet! Ullkappan kommer med matchande snygg halsduk också men jag hade min LV idag.

.

.

..

Hur mycket nytt och snyggt som helst hos Ellos just nu! Gillar det fräscha klassiska: stickad tröja med ränder här, klänning med knappar här, snyggkavaj här och boyfriendskjorta i bomull här

.

Med min rabattkod får ni  33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 31/1. Koden i kassan är: PETRAJAN

.

.

Ha nu en härlig fredag vänner!

.

KRAM

.

.

.

 

 

4 kommentarer till “F R E D A G

  1. H&P 💜 an exciting story. It creates hope and butterflies in my stomage .
    Were you going out alone or with a friend on that evening?
    Your outfit is great 👍

  2. Jag kanske är helt off som inte har koll, men varifrån kommer din otroligt läckra väska?
    Tack för inspirationen!
    Kramar

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg