NYA UTEMÖBLER ✔️

..

Det finns konstrotting och så finns det KONSTrotting..

.

..

.

Har sneglat på dessa tjusiga möbler i flera år och när jag var på Smådalarö i höstats och såg alla deras underbara Sikamöbler så bestämde jag mig. Nätta och praktiska OCH bekväma.

.

.

.

Idag trillade det alltså in ett stort lass med nya konstrottingmöbler som jag beställt och längtat efter och som jag så klart var tvungen att rafsa fram ur mänger av inpackningar, tejp och papp på en endaste gång och placera ut direkt haha. Tålamod är inte min bästa sida och varför ska man vänta när man kan göra något direkt. Spelar ingen roll att snön ligger kvar på gräsmattan och är ja minst sagt lite småkyligt ute fortfarande, utemöbler skulle fram (så var jag ju bara tvungen att fota och visa också denna marsdag;) Sen är de ju som sagt i konstrotting/aluminium och kan faktiskt stå framme året om sen. GALET snygga enligt mig och färgen blev ju perrrfekt mot puts och terrass…

.

.

..

Lite sneakpeak än så länge! Tänk er massa rosor och syren och tulpaner och blommor i terracottakrukor och så allt GRÖNT sen också. Mummakardemumma. Ett stort runt teakbord ska jag ha där borta i pergolan till matstolarna (beställt) och ett större runt soffbord i teak eller bambu till fåtölj och soffa så man kan sitta även där och äta. Teakparasoll ska det också bli (Nu har jag iaf likadana utefåtöljer som trädgårdsmästaren Claus som jag skrev om igår, nu är det bara trädgården kvar!:)

.

.

Nu är det dags att ordna lite inför någons 18-årsdag nästa vecka här (Alltså kan inte FATTA att min lilla Lolo-Cocos fyller myndig??) men ha en fortsatt bra tisdag vänner<3

.

.

KRAM

.

.

.

13 kommentarer till “NYA UTEMÖBLER ✔️

  1. Har fåtöljen i samma stil som soffan på första bilden och den har stått ute året om i flera år och är fortfarande lika fin så helt grym kvalitet! Så snygga också!

  2. Jättefina möbler, det kommer bli superfint och mysigt när du får pynta sedan med blommor och krukor!
    Hur har ni behandlat trädäcket? Det var väldigt fin färg på det 😊

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg