RAMEN & TRÄDGÅRDSDRÖMMAR

.

Min smarriga lunch idag! ÄNTLIGEN har jag hittat en restaurang i Västerås som gör en riktigt smarrig Ramen och som jag bara måste kika in och tipsa om (Blir väldigt lokalt litet tips idag men aja)  och som man beställer från eller äter hos Vichi Sushi på Torggatan. Är helt besatt av denna haha, ni måste testa. PPPP+

Hello mes amis!

.

.

.Sitter just nu här vid matsalsbordet och blickar ut över gården där snödroppar har kikat från och lökar börjar  komma upp och drööömmer om uteliv & trädgårdsfix Oh my vad jag längtar efter det nu. Letar inspiration på läckra trädgårdar och bloggar men svårt att hitta? Gillar ju när det är så där engelskt/danskt med formklippt och vackra rabatter. Som hos Claus Dalby

.

.

..

Kolla bara den fantastiskt duktiga danskens Sjukna trädgård i vårskrud. Jag smäller av så vackert med alla de där perfekt kalkiga och tilltufsade krukorna med narcisser, tulpaner och påskliljor. Formklippta träd och häckar. Hur lyxigt som helst. Verkligen Drømmehaven. Vill besöka och kika på allt men då måste man ta sig ända till Danmark och man måste vara ”Sølvmedlem”. Men det finns ju en trädgård liite närmare i Sverige som ser helt otrolig ut och som jag heller aldrig besökt…

.

.

.

Pampiga Norrvikens trädgårdar i Båstad. Ser ut som en ljuvlig slottsträdgård i England. M å s t e dit asap.

.

.

Imorgon komme iaf en väldigt efterlängtad leverans till uteplatsen därute (Från Danmark) och wieee så spännande… Är ni också lika ivriga på trädgård/balkong/terass/uteliv ni också bloggisar??

.

.

Nu – ner i tvättstugan och ladda ny omgång i tvättmaskinen (alltså 4 barnsmammor har en del att tvätta;) men vi ses snaaart igen vänner.

.

,

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer till “RAMEN & TRÄDGÅRDSDRÖMMAR

 1. Ååå neeej jag drömmer inte alls om terrass och balkongliv. Jag bor vid Polcirkeln och har därför inte någon uteplats. Orsak: de envetna blodsugande mygg j*valarna.

 2. Jaa, längtar till trädgårdsfix o allt det där. Känner att våren är på intåg på riktigt nu här i Skåne, underbart!

  Norrviken är jättevackert.. kom ner till Sofiero när ni ändå är söderut.

 3. Mycket vackert 🥰❤
  Träna kidsen på att ta hand om sin egen tvätt å att bädda rent i sina sängar. Jag vart jäkligt snopen den dagen mamma sa att nu är du stor nog att tvätta själv 😅 å fick en respekt för antalet handdukar jag slet ner haha.
  Älskar att tvätta idag. Finner ett lugn i att dofta på ren tvätt.

 4. Jag nördar ner mig i all vad trädgård och odling är just nu. Precis som varje vår. Lämnade mitt hus med stor trädgård förra våren efter en skilsmässa och böev med balkong istället. Den pärlan är min oas. Längtar så mycket efter en trädgård igen.

  https://kamillaskamera.com/

 5. Norrviken är fantastiskt vackert. De är så duktiga på att anpassa trädgården efter säsong.

 6. Älskar Norrviken, SÅ vackert och väldigt god mat i orangeriet där det alltid är med något gott från trädgården på tallriken 🙂
  Finns mycket fint på Bjärehalvön, perfekt att passa på att göra Båstad, Torekov, Kattvik, Hovs Hallar. Mina tips på boende isf är Skansen eller Riviera Strand.

Comments are closed.