PLUMP & NCEF

REKLAM FÖR SKINCITY

.

Nya favoriter..

 

.

Hallå måndag!

 

Nu kommer ännu ett inlägg om huden, något som verkligen intresserar mig! För JA det gör skillnad om du lägger tid och energi på att sköta om den. Skincity är en hudvårdsklinik online som jag gärna återkommer till. Den har professionell avancerad hudvård och hudvårdande makeup och erbjuder hudtest med hudanalys, varsamt inslagna paket och har en kundsupport med enbart diplomerade hudterapeuter.

.

Idag tänkte jag berätta om ett par nya härliga suveräna produkter som jag använder till mina läppar och hud! Från proffsiga Filorga, det franska populära hudvårdsmärket som jag verkligen gillar. Lite extra plump till läpparna och en riktig fukt och lyster-shot till huden i 10 dagar…

.

.

,

Vi börjar med shoten! NCEF-SHOT från Filorga som ni hittar här. Perfekt för att göra en liten anti-agekur så här mellan årstiderna, huden får massa fukt och lyster och blir jämnare. Tycker jättemycket om den efter 6 dagars användning, huden känns så där riktigt mjuk och återfuktad. Rekommenderas varmt (nu med 20% off!)

NCEF-Shot är en 10-dagars behandling med ultra-koncentrerad NCEF som ger god effekt på rynkor, porer och förlorad spänst. Produkten jämnar även ut hudtonen och ger massor med fukt och lyster. Innehåller ett polyrevitaliserande komplex utvecklat med 50 ingredienser, för första gången i koncentrationer jämförbara med dem som används i en meso-injektion. Texturen är ultralätt och har hög absorption.

.

.

.

Sen får jag ju rätt ofta höra att jag har fillers i läpparna vilket jag inte har nu. Dock använder jag såna plumpande läpp-produkter och nu kör jag med denna LIP FILLER från Filorga (finns här) som innehåller kollagen bla som ger läpparna det där extra ”unzet”! (inget som sticker eller känna i denna produkt) De blir även mjuka och sköna och återfuktade.

.Nutri-Filler Lips är en återfuktande gel till läpparna. Den innehåller närande oljor, reparerande sheasmör och kollagen som plumpar, återuppbygger samt ger läpparna volym.  Återfuktande gel till läpparna i smart förpackning. Oljor och sheasmör återfuktar och mjukar upp. Kollagen plumpar och ger volym.

.

.

.

Skincity är verkligen ett proffs när det gäller hudvård och makeup.. Kundtjänsten betsår av mer än 50 experter på hudvård som hjälper dig med råd och tips alla veckans dagar via mail/chat eller telefon. Nu har de 20% off på utvalda oljor och serum så passa på vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “PLUMP & NCEF

 1. Kan bara hålla med allt du skriver om Skincity! Fantastisk kundservice och chatt! Kan även rekommendera deras podd.

 2. Åh, hoppas du klarar dig från jagvetbäst-damer nu 😅
  Jag märkte sååån skillnad på min hy nu när jag använder ett serum som funkar f mig 🤗 aldrig haft så fin hy.
  Så, de som påstår att det är bluff och båg…kan ta sig någonstans där det är mörkt 😅

 3. Låter som bra produkter. 🙂 Inser hur lite jag kan om hudvård när jag läser såna här inlägg…. Däremot vet jag att huden är magens spegel så man måste äta bra också för att huden ska må bra. 🙂

 4. Haller med om att Filorga har bra produkter! Funderade bara pa priset. Mitt normalpris för ncef-shoten är 45 Euro (470 SEK) och ca 15 Euro (157 SEK) för samma produkter. Det är ju lite skillnad.

  1. Förtydligande: I Tyskland. Dock levererar de till hela världen till samma pris

 5. Bra hudvård gör absolut skillnad. Men utan alla behandlingar hade du ju ändå inte haft så bra hy som du har! Jag vet att du skrev att du gjort mycket mer än det du berättar här på bloggen. Jag som också är intresserad av att hålla hyn fin, har provat på prophilo som jag gillar mycket. Det hade varit jätte intressant om du gjorde ett inlägg om vilka behandlingar du gjort, hur ofta du gör dom, och vilken du tycker gav bäst resultat. Fillers i läpparna har du absolut, även om det var ett år eller så sist du gjorde det. Du har gjort det i så många år nu, att det finns nog alltid kvar i viss mängd. Men det är ju bra, det är en hållbar behandling! Min ståndpunkt är absolut inte kritik, utan jag är en medsyster som också gillar hudvård och naturliga behandlingar! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg