TITTA VAD JAG HITTA

REKLAM/ANNONSLÄNK LINDEX

 

.

Jag och årets påskris! Jamen hur nöjd blev jag inte när jag hittade både ris och underbart pynt på Ica Maxi när jag bara skulle handla lite middag?? Stora körbsärskvistar som kommer slå ut lagom till nästa vecka och så de där underbara varmrosa löven i origamiaktigt papper till. Känns VÄLDIGT japanskt och mycket stilrent påskris! Helt fjäderfritt dessutom. Love it. (Enorma vasen är från Louise Roe om någon undrar:) Så det får bli tips numero ett denna vintriga kalla apriltisdag med snötäcke och hagel stora som ärtor (fast just när jag knep av fotona så tittade solen fram igen!)

.

Gillar ni förresten också min nya lilarandiga bomullsskjorta? Så läcker. Finns här (jag har XS för att den inte skulle bli för rymlig då det är oversize) Mitt andra tips idag!

.

.

 

..

Påskriset 2022 på plats i matsalen.

..

Sen måste jag tipsa om en ny dramakomedi av Felix Herngren jag såg när jag inte kunde somna igår kväll! En så himla söt, rolig och sorglig historia. Blev både glad, varm och rörd, den är extremt sorglig på sina ställen. En sån där film man inte glömmer.!Dag för Dag på Cmore 

.

Yes det blev hela tre tips idag bloggisar! Önskar er alla nu en mysig lillfredagskväll

(Här mår jag nu som  vanligt igen som skööönt är:)

.

KRAM

.

.

.

 

2 kommentarer till “TITTA VAD JAG HITTA

  1. Fint ris, men jag gillade inte alls filmen. Överdriven, tillgjord dialog och krystad handling enligt mig. Allt med Felix Herngren blir inte bra….

  2. Superfint! Man vill ju gärna undvika fjädrar men har inte alltid ork att pilla ihop DIY själv. DIICA Maxi får passa det också 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg