DITT EGNA PÅSKÄGG!

REKLAM FÖR MODELIN

.

Vet ni vad mina bloggisar, jag tycker vi alla ska unna oss ett alldeles eget påskägg! Något som känns fräscht och vårigt och härligt och som baaara är för oss själva🤍

.

Just nu har Modelin Påskrea med 20% off på A L L T, alltså allt från sprillans nytt och massa snyggt som faktiskt redan är nedsatt! Hur bra som helst. Märken som Busnel, Second Female, Stenströms, Neo Noir, Inuikkii, Karl Lagerfeldt, ATP Atelier mfl Jag har redan passat på och klickat hem en riktigt fräsch våroutfit som mitt påskägg och ska bli kul att få hem ett härligt paket och prova till påsk, jag tror det blir riktigt snyggt..

.

Koden du ska använda i kassan för 20% off är alltså EASTER20🐣

.

Fräscht ljusblått linne hittar ni här, härlig bomullsklänning för varma dagar här, eleganta linneshorts med knappar här, fräscha sneakers här, mjuk mysig hoodie här, sommarfräscha skjortan här, söta lilla klänningen här, värmande blå cardigan i merinoull här och riktigt snyggt halsband i guldpläterad mässing här.

.

.

KRAM

.

.

.

1 kommentar till “DITT EGNA PÅSKÄGG!

  1. Snyggt 👌 Klickade hem en tröja och ett armband för några dagar sen som kommit idag 😁
    Ha en fin påsk 🐣

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg