VÅR UTE MED FRÄSCHA RÄNDER

REKLAM FÖR JOTEX

.

Hittade så galer snygga dynor till matplatsstolarna ute! Med klassisk bred rand i beige och lagom tjocka och fluffiga. Heter Bayonne och finns här!

.

Åh härliga påskvecka och härliga vårtider! Har inte varit så här pepp på att göra riktigt fint ute någonsin tror jag haha. Inne hos Jotex finns det ju som vanligt massa fräscht, modernt och toksnyggt att shoppa och till riktigt bra priser. En favvobutik helt enkelt!

.

.

.

Så påskigt fint att duka med linne och med servetter med gula vävda ränder! Randiga servetter finns här (finns i flera färger och matchande dukar finns här) Smalrandig linneduk (s å snygg och finns ända upp till 3 m lång) finns här

.

 

.

Wieee, så himla pepp på värme och långa sköna middag här ute! Längtar MASSOR

.

.

.

Solstol i aluminium (så himla lätt, bra och tåligt material) härmarshallhållare här, ampel här, citrongul ljuvlig aluminiumsoffa (finns i många färger) här, serveringsvagn här, blockrandig utematta här och skön mysig filt med tjocka fransar här.

..

.

Med min kod PETRAAPRIL2022 får du hela 30% off på en hel order hos Jotex (på ordinarie pris) och 5% off på röda prise! (Ej på elektronik) Gäller tom 30/4

,

,

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “VÅR UTE MED FRÄSCHA RÄNDER

  1. jisses så mycket fint du tipsar om. Ränder och uteliv går verkligen ihop. Jag har varit på jakt efter ett gul vitt randigt tyg till en duk eller klä om dynor i soffan ute på balkongen. Än så länge har jag bara hittat ett tyg där jag tyckte att ränderna var för smala. Har du sett något får du gärna tipsa.

    Ha en fin påskhelg.

    Kram Kamilla

    https://kamillaskamera.com/

Comments are closed.