PÅSKÄGG

 

.

Tjohooo så blev det Påskaftonsmorgon! Sjuk liten kyckling med Chicken Pox (ja fortfarande går sladdis runt i denna dräkt. Den åker inte av i första taget  och nope han har inte fått vattkoppor av den. som någon av trodde:) var superladdad trots krasslighet och prickigt och febrig osv. SÅ taggad på om påskharen hade gömt något på gården som vanligt som Barnen skulle leta efter (tradition hos oss sen ja altid) Och jaaa då, i år blev det easter baskets – fyllda av massa smått och gott och pastelligt påskigt gulligt. SUCCÉ🐣

.

.

.

På terrassen (nytvättad och nySiooxad) fanns en påskpresent gömd till mig också! Hurra! Finns alltså två påskaharar??

.

.

.

Hade fyllt påskäggen till moje och Bea med massa sött, mest från Lagerhaus. De är ju grymma på sånt. Sen fick Bea ansiktsmasker (eggtema) och hårgrejer och sånt lull-lull i sin korg (Trulle och Lolo och H fick också ägg med godis från Pärlans och Trisslotter osv)

,

,

.

Mojelito älsklingen fick Djecotatueringar och gatukritor i äggkartong, nytt Memo och Lego Super Mario i sin korg förutom godis🤍

.

.

.

Och min påskhare H (inte Pella Kanin som jag satte på igår alltså) vet minsann vad jag vill ha:D

.

.

.

Och apropå ägg! Svärisarna skulle ju komma hit på påskmiddag men eftersom det är sjukstuga så bestämde vi att de kommer förbi på lite bubbel och mys ute i solen  istället! Jag fixade detta äggaktiga tilltugg som blev hur gott som helst och klart på två minuter: En Philidalephiaost som jag vänt upp och ned på, massa löjrom på den och så finhackad rödlök. Skopas upp med grytfrietrade chips. M . U . M S.

.

.

Hoppas ni har en riktigt SKÖN Påskafton finingar!

.

.

KRAM

.

.

.

8 kommentarer till “PÅSKÄGG

  1. Hej! Chansar och frågar dig som bor i Västerås! Ska till Ruths och kika på balklänningar nu till veckan och undrar om du har något tips på var man kan parkera där det tär lite lugnare och inte så trångt? Tack för en alltid lika trevlig blogg 💕

    1. Det finns ett parkeringshus vid Hemköp stora gatan som är promenad några hundra meter från Ruths,googla så hittar du. Hoppas du hittar ngt fint till balen.

  2. Köpte likadana små chokladägg från Lagerhaus. När vi öppnade kartongen var där flera små larver… Har mailat kundtjänst. Sjukt äckligt… Hoppas ni slapp likande upplevelse. 🤢

  3. Om han har vattkoppor nu så var det förmodligen inte det han hade förra rundan. Även om alla säger att de haft det två ggr eller känner någon som haft det så stämmer det INTE. Det är medicinskt omöjligt.

    Ha en bra påsk!

  4. Helt otroligt att svenska barn inte vaccineras mot vattkoppor! Ar ju bara totalt onodig sjukdom som ar hemsk for barn, aven om den ar ofarlig. Kan dessutom fa baltros som vuxen vilket ar otroligt smartsamt. Vaccin borde vara gratis och standard som i andra lander.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg