SOMMARFÖTTERNA ÄR REDO

REKLAM FÖR APOTEK HJÄRTAT

..

Ovan: rescuekit för blivande mjuka fina sommarfötter.

 

Nere i loungerummet i källaren för lite me-time! Tänder ljus och gör det mysigt och så favvoserien på tv:n  för nu ska det bli fotspa. Sommaren väntar och även bara fötter och lätta sandaletter och då vill man ju att de där fossingarna man har ska vara så fräscha som det bara går. Personligen kan jag liksom inte känna mig helt fräsch och fötterna inte är det! Så jag tar hand om dem precis som resten av kroppen. Skrubbar med jämna mellanrum och smörjer noga med fotkräm efter varje dusch. Ett skönt varmt fotbad då och då, exfoliating socks varannan månad (s å smidigt och bra) och någon gång per år blir det även professionell fotvård på salong. Sköter man dem regelbundet så blir det ju aldrig några problem med förhårdnader/sprickor etc.

..

.

.

Gillar ju att unna mig och ta hand om mig och även mina små 36 1/2:or. Något härligt och väldigt avkopplande med det där att sätta ner fötterna i ett varmt bad och noga tvätta och pyssla om dem. I med ett porlande badsalt med vitt stensalt som doftar ljuvligt fräscht. Mjukar upp fötterna och gör dem redo för exfoliering/fil och skrubb. Apolosophys populära Foot Bath hittar ni här.

.

.

.

När jag suttit en stund så är det dags för Apolosophy Foot Scrub (finns här) som är en vårdande fotpeeling som är både exfolierande och mjukgörande. Skrubbar mjukt hela foten och så extra på hälen och tårna och tar bort torr hud och döda hudceller med hjälp av små skrubbkorn av kisel.

.

.

.

Sen torka fötterna ordentligt och smörja noga och länge med Apolosophy Foot Balm som finns här. Denna balsam för fötterna är så lätt och mjuk i konsistensen och smälter in i huden och kladdar inte. Innehåller vårdande vegetabiliska oljor, exfolierande AHA-syror och lugnande allantoin. Vill jag exfoliera extra (som när man tex har torra hälar och börjar få små sprickor) så drar jag på mig Apolosophy Exfoliating Socks (finns här) och har dessa på fötterna i någon timme. Efter 5-10 dagar börjar den döda torra huden lossna från fötterna ordentligt (otroligt effektivt och smidigt!) och de där flagningsprocessen pågår i ca 2 veckor. Sen är fötterna babylena jag lovar.

.

Gillar Apolosophys design på förpackningar och att den nu är mer hållbar är ett stort plus.  Tuberna är i sockerrörsplast och fotsaltsburken är gjord i 100% återvunnen PET.

.

Just nu är det 25% på Apotek Hjärtats Apolosophys foot produkter och med min kod PHILIA5 får 5% extra på det. Gäller tom 8/5.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “SOMMARFÖTTERNA ÄR REDO

  1. Fråga; hur kan du/någon ha bus på dig/sig regelbundet egentligen? Ligger just nu mitt i natten sömnlös o funderar allvarligt på att duscha av mig skiten (ursäkta mitt språk) pga känner mig ofräsch o det luktar. Jag har i a f försökt 🙄 men vad använder du för någon bus till kropp o ansikte? Kanske jag missat testa något..

    1. Hahaha jag känner samma sak! Men jag använder nu Tropez dark i 3 h. Sen duschar jag av den innan sängdags. Men lukten sitter i iaf de första dagarna. Njuter när hösten kommer å jag skiter i det..
      Tips mottages tacksamt 🥰

  2. Hej ! När jag scrollar igenom ditt flöde😀ser jag settet du har på dej här!Vill ha var kommer det ifrån? Den ser ser lagom tjock ut! ☺️ Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.