LOVE BALMAIN

.

Hej Kristihimmelsfärd!

.

Yes här kikar jag in på kvällskvisten för att hälsa på er och berätta att ja den här dagen blev ju inte alls som vi planerat öht. Sjuk liten skatt som behövts pysslas mer eller mindre non-stop och kärleksbombas (inte lätt att vara liten alla gånger<3) så det blev en sjukstugedag helt enkelt. Sjukstuga och regnväder, ja vad säger man! Tur att vi har roligheter inplanerade nästa helg som vi kunde peppa med och avslöja! Lite tidigt sommarlovsfirande som jag misstänker att en liten prinskorv kommer uppskatta mycket…:)

.

.

Men något som peppar mamman är ju såna här läckra pressutskick! Som ni kanske vet är jag ju fan av Balmains hårvård, så lyxigt, bra och doftar helt LJUVLIGT. Bästa hårdoften jag vet och har man provat Balmaindoften vill man inte ha något annat! Ni som vet ni vet (ni andra måste prova, alla deras produkter doftar samma har jag för mig) Hursomhelst, nu fick jag hårvård från White Pearlserien som är för blonderat hår och som ska dämpa det där gula som så lätt kommer i mitt slingade hår. SÅ pepp på att prova! (har inte testat just den serien tidigare)

.

.

Nu ropar H att det är bakad potatis med tillbehör nere i köket so got to go! Men njut kvällen så ses vi imorgon igen och kör freedag och hoppas att alla är friska (Är ni lediga imorgon på klämdagen förresten??)

.

.

KRAM

.

.

.

 

8 kommentarer till “LOVE BALMAIN

 1. You look lovely and that dress is very nice.
  Your husband must appreciate how you look after yourself.

  1. Nej det är ett pressutskick så är det ju inget samarbete eller något jag får betalt för. Företagen skickar ibland trevliga bud på vinst och förlust, det är ingen överenskommen motprestation som utlovats. Är det något intressant och som passar er så visar jag, annars inte. Det är upp till mig. Detta är alltså inte en annons.

   1. Hej!
    Jag funderade också på det där. För mig som läsare är detta samma som dina faktiska samarbeten. Så här gör du helt enkelt marknadsföring för ett märke/företag utan att få en krona för det. Känns det verkligen ok för dig, som företagare? Personligen tycker jag att de skulle betala dig (i pengar, inte en flaska schampo oavsett hur fint schampo det är!). 🙂 Så när de pröjsar och du därmed lägger in en länk kan jag klicka in och kika -men just nu tycker jag de är ena snåla typer som jag inte vill köpa av.
    Trevlig helg!

 2. Hej undrar också vad den fina klänningen kommer ifrån? Så oerhört fin på dig!!Tack💕

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg