KÄNSLOSAM FREDAG

.

Idag var det skolavslutning hos oss som hos många andra! Bea slutade 6:an och klassen och vi tog avsked av världens finaste mellanstadiefröken Anna. Som barnen grät (de avgudar henne) och nu bär det av mot högstadiet efter lovet! Och jag blir såå blödig på avslutningar och när Fryxskolans barn sjunger sommarsånger så fint på skolgården. Gaaah, k l a r a r inte.

.

Efter skolavslutning var det dags för nästa känsliga grej – nämligen Trulles flytt! Idag flyttar han ut ur huset där han och vi har bott tillsammans i hela 16 år och in i egen liten vindslägenhet på stan. Viilken separatiosångest för mami. Usch.

.

.-

.

Så vi tog en prommis ner på stan för sedvanlig avslutningslunch och fira lov och flytta hemifrån! Alla var med utom Lolo (hon var på två studentskivor igår och var  lite ”seg” idag:)

.

.

.

Skål för sommarlov och för alla mina älskade barn!

.

Så klart slank vi in på mycket trevliga normandiska Marcel P och så KLART valde jag råbiffen – mums:)

.

.

.

Sen gick vid den yttepytte lilla biten till Trulles nya lägga! Myycket spännande med lägenhet tyckte Moje:) Det är en jättefin ljus rymlig vindsetta högst upp på gaveln med bra takhöjd och bjälkar och murstock och stor balkong. Den ska vi göra jättefräsch! Nu är det nödvändigaste på plats (Trulle och hans pappa har fixat hela dagen) Och på söndag ska han och jag åka till Ikea och fixa nya möbler och så ska vi måla och greja<3

.

.

Ha en finfin fredagskväll nu vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “KÄNSLOSAM FREDAG

  1. Nu är det dags för pappa H och ladda bössan, vilken skönhet B är ! Spännande med eget för T.

  2. Så mysig avslutningsdag ni verkar ha haft. Ja, nu är dom stora! Min som är jämnårig med din vackra dotter B och nu är dom inga barn längre, han växer snart om mig. 😀
    Jag är så vansinnigt nyfiken varifrån din snygga väska kommer ifrån?
    Kram & trevlig helg

  3. Vad snygg du är i det bubbelgumsrosa setet från Ellos! Klickade också hem ett när du visade det i ett tidigare inlägg. Det hade nog gått obemärkt förbi om du inte visat upp. Tack för all inspo!

  4. Min son är jämngammal med Truls, han flyttade till studentlägenhet förra året då han pluggar på universitet. Visst kändes det konstigt, och några mammatårar föll i början, som han dock slapp se! Som tur är bor vi strax utanför stora staden där han studerar, så vi ses iaf 1-3 ggr/månaden! =) Undrar hur Truls försörjer sig, har han fått jobb?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.