SVART PÅ SOMMAREN FUNKAR ALLTID

REKLAM FÖR ELLOS

.

Nu är det ju, ääntligen, sommar på riktigt och jag tänkte tipsa om några snygga svarta lite längre sommarklänningar denna söndag! Svart funkar jämt och inte minst är svarta klänningar ett säkert kort och själv har jag absolut allra flest i den kulören. I svart är man klassisk, snygg och bekväm och det är så snyggt mot lite solbrun hud! Svart skön klänning på stranden, i city, på festen eller bara att skrota runt i varma dagar.

.

Ovan ser ni mina favvisar just nu hos Ellos som alltid har det nyaste och snyggaste! 1. Maxiklänning i bomull med bara axlar (om man vill) finns här 2. Beachklänning att dra över bikinin finns här. 3 Underbar svart viskosklänning (denna har jag) finns här 4. Lös och sval med tunna axelband finns här 5. En klassisk tight lång mjuk klänning för alla tillfällen finns här.

.

..

När vi var på kryssning förra helgen gled jag ju själv runt i denna svarta sockersöta sak med underbart körsbärsprint! Har fått frågor om denna och givetvis är den också från Ellos och finns här

.

....

Med min rabattkod får ni som vanligt hel 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 30/6.

Koden ni ska använda i kassan denna gång är:

PETRAJUN22

.

Njut nu söndagskvällen girls! (Här ska vi strax mumsa pizza:)

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg