KROCKET

.

Söndagskväll här hos oss och bara jag och Mojelito hemma! Då blev det dusch och pyjamasar på och sen krocketmatch ute på gården i kvällssolen. Såna här små stunder är ju faktiskt DET som tillsammans gör sommaren! Dofterna av nyklippt gräs och grillning hos grannen, måsar som skränar och tutan som hörs från gamla skärgårdsbåten nere i hamnen. Vi är bara hemma i stan och inget är superspeciellt eller jättespännande men ändå är det just det här som är såå himla härligt. Att spela krocket med min lilla 6-åring och låta han vinna precis varje gång och säga Woow vad du är ju så megaduktig på krocket också! Du kan ju precis allt<3

.

.

..

.((Pyjamas Petit Bateau som gör de klart bästa & mjukaste pyjamasarna. Moje har nästan bara PB-pyjamasar)

Jodå vi säger att du vann alla 6 matcher:)

.

.

 

Och så får man en handplockad liten gammeldagsros som doftar underbart för Att du är bäst mamma. Naaaw

.

.

Mysigt att det blev en så fin kväll för jag har haft så himla ont i magen idag?! Nu ikväll är det bättre tack och lov men jag har verkligen varit rätt sänkt. Hoppas det är något tillfälligt snabbt övergående bara.

.

Nej nu ska jag ringa min stora tjej och kolla att allt är bra med dem! Är ju visst någon form av extremhetta i Spanien och kanske är det lite för varmt på Mallis också just nu?

.

.

Ha en mysig kväll nu godingar!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “KROCKET

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *