DUKA FINT TILL MIDSOMMAR

.

Piffat i pergolan!

.

.

Hallååå torsdagbloggisar!

.

.

Tänk det är midsommarafton imorgon, hur härligt är inte det!?

 

En riktigt härlig högtid numera, som ung var det ju mest rätt mycket ångest också! Det skulle ju vara bästa roligaste festen och finaste klänning och ljuvligaste mest romantiska trollska känslan och så kunde det bli istället som för mig 18 år gammal, ja mest bara just t r o l l. Gruppen Troll hade låten som spelades om och om igen där på festplatsen på Möja 1990 och jag var tyvärr ihop med ett alldeles gruvligt pojkvänstroll som betedde sig väldigt illa och så stod man där i regnet i sin lilla klänning och huttrade och var jätteledsen och ensam på en extremt stökig tältplats och skulle få hjälp in till stan med Räddninstjänstens helikopter (de flög in ungdomar in till stan som behövde det) Var är dina föräldrar? På landet i Frankrike *snyft* Ja stackars lill-Petra, det var verkligen inte så en Midsommar skulle va!

.

Men sen måånga år så är midsommar verkligen en favvohögtid och jag älskar den – massa god mat och lyckliga sommarbarn och mys och i år firar vi hemma hos oss med vänner! Så ska ju som sagt vädret bli helt craaazy bra, som gjort för en helt underbar dag:)

.

Tänkte att jag skulle ge er lite dukningsinspo idag! En alldeles perfekt midsommardukning enligt mig i blått/gult tema.

.

.

.

Alltså det är så mysigt att duka fint här! fin stora duken kommer från Newport om någon undrar (blev så glad att jag hittade en som var hela 220 cm och med perfekt mönster, vill ju ha ljusblått på uteplatserna)

.

.

Nej nu ska jag fixa svärmors smarriga currysill inför morgondagen men ha en skön kväll alla!

.

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “DUKA FINT TILL MIDSOMMAR

  1. Fin dukning!
    Vi kör en enkel variant i år. Fyller båten med jordgubbar, ostar, nybakt bröd ,skumpa och en magiskt god skärgårdscheescake. Hänger på klipporna, badar och halvsover i skuggan under hamnkapellet. Garanterat strandhäng på kvällen. Kanske middag på nån hamnkrog. Det kommer bli närmare 30 grader.

  2. Vilken ljuvlig dukning och så fin duk!👌🏼Jag undrar var du köpt dina fina blå servetter du visat tidigare på bilder då du dukat utomhus. Glad Midsommar🇸🇪🌸🍀🌷

    1. De är från Indiska! Glad midsommar till dig med!🇸🇪🌞🌸💕

  3. Så fin duk! Hade gärna velat ha samma men mitt grythyttanbord är 120 cm i diameter. Kanske för litet för duken? Vilken diameter har du på ditt bord?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg