KUL FÖR BÅDE FÖRÄLDRAR & BARN!

INNEHÅLLER REKLAM FÖR MODELIN

.

Idag gjorde vi en jättemysig utflykt till Visby! Eller inte in till själva Visby utan strax söder om där Leva Kungslador ligger. Jo det är inget nytt spännande tips detta men eextremt mysigt ställe fortfarande med härlig uteservering på gården och ekologisk ljuvlig mat. Här åt vi alltså lunch i underparasollet..

.

.

.

Och så här ser jag ut idag! (Eller såg ut, nu ligger jag i en kimono raklång på soffan i sommarhuset:) En supermsickrande söt liten omlottklänning från Neo Noir (finns här) som just finns med 30% off här (TIPS Finns fortfarande mycket fint att fynda på Modelins sommarrea) Sköna virkade sandaler Footfirst och canvasväska By Malene Birger

.

 

.

Gillar ni mina nya tonade 70-talssolisar med kedja förresten? Det gör jag MYCKET, stora solisar är det bästa jag vet! Blev så glad när jag hittade dessa från Valerie med snygg kedja till.

..

Så vad gjorde vi mer idag söder om Visby?

.

.

..

Jo vi drog till Kneippbyn för det har Moje tjatat och tjatat om så lika bra att få det gjort! Pippihus och Pippiteater och karuseller och radiostyrdabilar och trampbåtsturer och chokladhjul och glass i stora lass och han var överlycklig när vi gick därifrån, klädd i nyinköpt riddarkostym i hettan:)

.

.

Så – det var en glimt från vår sommrsöndag det här på ön!

.

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “KUL FÖR BÅDE FÖRÄLDRAR & BARN!

  1. Looks like you are enjoying a lovely summer, love the dress very feminine.

  2. Vilka fina bilder☀️ Jättesnygg klänning och somrig bloggerska 🌸 Kram

  3. Kul med utflyktstips!
    En av dina läsare, Tina ME har satt ihop en fantastisk och utförlig Gotlandsguide, för dem som är sugna på Öjn :).

  4. Men åh så mysigt med Leva Kungslador. En favorit som alltid besöks när vi är på Gotland. Allt är så fräscht där och deras bullar…himmelska!
    Och Kneippbyn en favo när barnen var mindre 🙂
    Ha en fortsatt härlig semester på världens bästa Gotland 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg