VÄDERPÅVERKAD

REKLAM/ANNONSLÄNK LINDEX

..

Uppe i tv-rummet ikväll!

.

Är ni lika väderkänsliga som jag?? Jag blir orolig och irriterad av mycket blåst, jag blir riktigt lycklig av vindstilla och klart och soligt (ja det blir väl alla) och jag får huvudvärk av sånt väder som det är idag. Det har varit såå varmt och kvavt här i Småstaden med skurar hit och dit. Lågtryck, regn och åska gör mig både trött och kan ge mig migrän. Helt hundra på att vädret påverkar oss fysiskt precis som månen. Har tex alltid huvudvärk vid fullmåne och kan absolut inte sova (alltså det är omöjligt) Vore ju iofskonstigt om inte väderfenomenen och planeterna som finns, som kan alstra energi och flytta hav osv, inte skulle påverka oss små människor också:)

.

.

.

Ja såå seg hela dagen idag faktiskt och snart ska jag äntligen krypa ner där i sköna sängen! Titta på någon mysig serie tills jag somnar. Tänkte bara tipsa om absolut skönaste mjukaste stickade mysklänningen som jag har på mig i bästa färgen som ni vet – blått. Perfekt sån där bara-vara-klänning och som jag älskar att dra på mig. Har dragkedja fram så man kan både har den som polo och som jag.

Finns här (Och jag har strl S)

.

.

Önskar er alla en fin kväll!

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “VÄDERPÅVERKAD

  1. Beautiful colour on your dress.
    I can’t sleep either when there is a full moon.

  2. Fullmåne får jag svårt att sova 🤗
    Kan tycka det är jobbigt m hetta som nu så länge. Är helt klubbad på morgonen. Svettas som i en bastu hela natten. Är dock i förklimakteriet också.

  3. Tycker jag inte orkar nåt när det är så här varmt. Och har en släng av augustidepp också. Vår sommar här i Norden är så kort!!! Det är ju så otroligt fint med våra somrar, men ack så vemodigt.

  4. Tipsar om Anotomy of a Scandal (Netflix). Lagom lång serie (6 avsnitt) som jag verkligen gillade. Spännande plot och fantastik garderob och miljöer. Perfekt ”snart är det höst” serie.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg